Trimite unui prieten Printeaza pagina

Abdominoplastia

Proceduri aditionale

La cererea pacientului, se pot realiza diverse proceduri aditionale in cursul sau imediat dupa efectuarea abdominoplatiei.

Liposuctia este o tehnica prin care se indeparteaza grasimea ce nu poate fi "pierduta" prin dieta sau exercitii fizice. In cursul interventiei, pacientul este anesteziat si se insera o canula sub piele si in depozitul grasos. Prin manipulare fizica, grasimea este mobilizata si aspirata. Liposuctia poate fi efectuata in cursul abdominoplastiei pentru a indeparta depozitele de grasime de la nivelul coapselor si altor zone.

Unele paciente pot alege sa efectueze o operatie de marire, reductie sau lifting a sanilor o data cu abdominoplatia.

Marirea sanilor implica introducerea unui implant de silicon in sani, in spatele tesutului mamar sau musculaturii toracice.

Reductia sanilor poate fi indicata pacientelor cu sani mari, ce pot cauza o gama de simptome, precum durere de spate si durere de gat. Prin reductia sanilor se indeparteaza excesul de grasime si piele de la acest nivel si se repozitioneaza areola si mamelonul.

Lifting-ul sanilor, procedura numita si mastopexie, se indica femeilor cu sanii lasati, ce apar adesea dupa sarcina, alaptare sau odata cu varsta. Aceasta procedura este asemanatoare celei de reductie, insa se indeparteaza doar pielea in exces. De asemenea, pot fi introduse implante mamare.Febra? Durere de spate? Afla cele
mai comune cauze ale semnelor si
simptomelor tale


Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii