Informatiile continute pe situl sfatmedical.ro sunt furnizate de echipa sfatmedical si colaboratorii sai, si au strict caracter orientativ. Continutul sitului nu constituie un inlocuitor pentru consultul medical, diagnosticul sau planul de tratament intocmit de catre un medic specialist. Nu evitati sau amanati sub nici o forma consultul medical.

Informatiile prezente pe site nu trebuie sa constituie in nici un caz baza viitorelor dumneavoastra actiuni. Numai medicul specialist, in urma unui consut adecvat, va poate indruma pe viitor. Sfatmedical.ro nu recomanda si nu sustine nici un anumit tip de analiza, metoda de diagnostic, procedura medicala, opinie medicala, produs medical sau un anume medic, policlinica, spital sau farmacie, prezente pe site.

Situl poate contine informatii medicale cu legatura sexuala ce pot fi considerate inadecvate. In acest ca considerati astfel va rugam sa nu utilizati situl.


Sfatmedical.ro nu ofera nici o garantie asupra acuritatii, sigurantei sau asupra a cat de complete si recente sunt informatiile prezente pe site.


Sfatmedical.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul unor eventuale pagube (ex. inrautatirea starii de sanatate, pagube materiale, etc.) rezultate in urma utilizarii sitului sau continutului sau.


Sfatmedical.ro va ofera posibilitatea de a vizualiza sau descarca o singura copie a materialelor prezente pe site, in scop personal, necomercial. Intreg continutul sitului este proprietate intelectuala personala si este protejat de legea dreptului de autor. Orice utilizare a informatiilor prezente pe site in afara celor specificate in termeni si conditii, poate fi considerata o incalcare a legii dreptului de autor.


Orice informatie personala furnizata sitului nostru (ex. date necesare pentru crearea unui cont de utilizator sau date de facturare necesare pentru postarea unui anunt publicitar pe site) este strict confidentiala. Utilizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge datele oferite in orice moment. Stergerea datelor atrage dupa sine desfiintarea automata a contului.


Pentru postarea unui anunt publicitar in una sau mai multe din categoriile disponibile pe site este necesara crearea unui cont de utilizator, furnizarea datelor de facturare, inregistrarea anuntului si achitarea taxei de postare. Anuntul va fi afisat pe site in decursul a 24 ore de la efectuarea platii. Sfatmedical.ro isi rezerva dreptul de a refuza postarea pe site o oricarei informatii sau anunt publicitar considerate inadecvate (ex. continut vulgar, incoerent, etc.).

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii