Aliment
|
Proteine % |
Lipide (grasimi) % |
Glucide (carbohidrati) % |
Calorii |
Carne slaba de vaca |
20.4 |
2.2 |
- |
104 |
Carne semigrasa de vaca |
17 |
7 |
- |
134 |
Carne grasa de vaca |
14 |
20 |
- |
243 |
Carne slaba de vitel |
22 |
3 |
- |
118 |
Carne semigrasa de vitel |
20.5 |
6.8 |
- |
149 |
Carne slaba de porc |
20.4 |
6.3 |
- |
142 |
Carne semigrasa de porc |
16.3 |
23 |
- |
281 |
Carne grasa de porc |
15 |
32 |
- |
359 |
Carne slaba de oaie |
20 |
6.5 |
- |
144 |
Carne grasa de oaie |
17 |
28 |
- |
331 |
Carne de miel |
18 |
20 |
- |
260 |
Carne slaba de gaina |
20 |
5 |
- |
128 |
Carne grasa de gaina |
19 |
9.5 |
- |
167 |
Carne semigrasa de gasca |
18.4 |
20 |
- |
260 |
Carne grasa de gasca |
16 |
35 |
- |
392 |
Carne de rata |
19.6 |
8 |
- |
155 |
Carne de cal |
21 |
2.5 |
1 |
113 |
Carne de caprioara |
20 |
1.9 |
- |
100 |
Carne de iepure |
22 |
1 |
- |
98 |
Carne de mistret |
22 |
2.5 |
- |
114 |
Creier de bovine |
10.5 |
9 |
- |
127 |
Ficat de bovine |
20 |
5 |
4 |
146 |
Ficat de porc |
19 |
6 |
3 |
146 |
Carnati afumati de porc |
13 |
29 |
- |
323 |
Crenvursti |
11 |
21.6 |
1.2 |
251 |
Lebervursti |
10.4 |
25.9 |
1.2 |
288 |
Parizer |
10.9 |
22 |
1 |
253 |
Parizer de porc |
12.2 |
14.7 |
1 |
191 |
Parizer dietetic |
14.3 |
11.5 |
1.7 |
173 |
Carne tocata pentru mici |
12.3 |
16.9 |
1 |
212 |
Carne tocata pentru parjoale |
9 |
9.9 |
4.9 |
149 |
Carne tocata pentru sarmale |
8.3 |
32.5 |
6.2 |
362 |
Carne de porc cu fasole boabe |
5.5 |
8.4 |
9 |
137 |
Carne de vaca cu fasole boabe |
10 |
6 |
9.4 |
135 |
Salam cu fasole boabe |
7.1 |
6.6 |
13 |
144 |
Carnede porc cu mazare |
7.8 |
10 |
10 |
166 |
Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.
Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!
© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii