Trimite unui prieten Printeaza pagina

Radacina de maral (Rhaponticum carthamoides)

Planta, cu inaltimea de 80-120 cm, ce face parte din familia Compositae. Se intalneste in Siberia, Altai, Kazahstan, Rusia.

PRINCIPALII CONSTITUENTI

Radacina de Maral contine acizi organici, ulei eteric, alcaloizi, vitamine, in special acid ascorbic si caroten. De asemenea, contine flavonoizi antioxidanti si steroli naturali, inclusiv o substanta care stimuleaza sinteza proteica la nivel celular.

RECOMANDARI TERAPEUTICE

Tinctura si extractul radacinii de Maral sunt folosite la bolnavii ce sufera de afectiuni functionale ale sistemului nervos central, extenuare fizica si psihica, impotenta si alcoolism cronic.

De asemenea, s-au observat efecte terapeutice foarte bune ale preparatelor in cazul insomniilor, indispozitiei, cefaleei, oboselii, scaderii poftei de mancare.

Radacina de Maral imbunatateste si stimuleaza memoria, capacitatea de invatare si, de asemenea, creste rezistenta muschilor scheletici.

MOD DE INTREBUINTARE

Extract de radacina de Maral: 20-30 picaturi, de 2-3 ori pe zi, inainte de masa


Febra? Durere de spate? Afla cele
mai comune cauze ale semnelor si
simptomelor tale


Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii