Trimite unui prieten Printeaza pagina

Inforenergetica

Inforenergetica se ocupa de studierea existentelor determinate, influentate de o cantitate Qi de informatii organizate in algoritmi, implementate pe un suport energetic oarecare.

Astfel formulat, obiectivul inforenergeticii nu e usor de descrifrat de toata lumea. Mai simplu spus, fiintele vii (oamenii, animalele si plantele) emana semnale informationale si energetice care nu pot fi percepute si interpretate prin organele de simt si la distante care depasesc "bataia" (range) acestora.

Or, inforenergetica isi propune sa le perceapa si sa le analizeze printr-o metoda cu adevarat insolita: daca scapa organelor de simt, semnalele informationale si energetice ale fiintelor vii sunt percepute de sufletul omenesc caracterizat printr-o acuta sensibilitate si semnalate si decodificate prin miscarea unui instrument auxiliar, numit ansa, care se misca pe un raportor centesimal. Astfel poate fi stabilita marimea semnalelor receptionate, numite alfa numerice, conform unei scale valorice unice si unui aparat teoretic propriu inforenergeticii.

Dintre aplicatiile inforenergeticii, aplicatia poate cea mai importanta o constituie determinarea parametrilor alfa-numerici caracteristici starii de sanatate si starilor patogene. Aceasta se poate face global pentru intregul sistem viu sau pentru fiecare organ in parte. Se adauga optimizarea individuala a alimentatiei, aplicarea unui tratament sau a unei terapii si adoptarea unui regim de viata, in functie de individ si de imprejurare. Aceste precizari deschid dialogul dintre Inforenergetica si cele mai importante terapii naturale, fitoterapia si dietoterapia.


Febra? Durere de spate? Afla cele
mai comune cauze ale semnelor si
simptomelor tale


Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii