Trimite unui prieten Printeaza pagina

Bioenergoterapia

Aceasta terapeutica cu o lunga istorie in alte tari ale lumii a aparut la noi in ultimul deceniu. Practicantii ei provin din cele mai diferite medii sociale si prezinta diverse niveluri de pregatire intelectuala si stiintifica, primordiala fiind in acest caz dotarea bioenergetica.

Bioenergoterapeutii sustin ca sunt capabili ca prin utilizarea biocurentilor receptionali de la bolnavi sa stabileasca diagnosticul prin "pase palmare" paracutanate, iar ulterior, prin transfer de energie care le prisoseste, realizat prin acelasi gen de "pase", sa-i aduca bolnavului, de la caz la caz, ameliorarea sau vindecarea.

Aceia dintre ei care tin sa dovedeasca eficacitatea terapeuticii pe care o practica ii solicita pacientului analize medicale specifice diagnosticului atat inainte de inceperea tratamentului specific, cat si inaintea fiecarei cure noi, pentru a se urmari ameliorarea si vindecarea afectiunilor sau leziunilor initiale.


Febra? Durere de spate? Afla cele
mai comune cauze ale semnelor si
simptomelor tale


Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii