CLINICA DE NUTRITIE KILOSTOP

Esti interesat sa fii sanatos, sa iti schimbi stilul de viata si sa ai silueta pe care ti-o doresti?

Clinica de Nutritie KILOSTOP reuneste sub expertiza sa 12 medici nutritionisti pregatiti sa sprijine persoanele cu probleme ponderale in demersul lor de a slabi sanatos si inteligent.

Suntem singura clinica de nutritie din tara care ofera consultatii si programe de nutritie personalizate tinand cont de stilul de viata al celor care ii solicita sprijinul, dar si pe baza unui set complex si unic de investigatii si analize amanuntite. Nu doar profesionalismul si dedicarea fata de domeniul in care ne-am implicat ne recomanda ca o alternativa serioasa in lupta cu kilogramele in plus, dar si dotarile speciale si serviciile unice pe care le oferim.

Suntem orientati spre a incheia un parteneriat pe termen lung cu pacientii nostri, din dorinta de a ne implica cu maxima seriozitate si de a obtine rezultate optime, care sa se mentina in timp.

Fiecare om este unic, iar programele de nutritie personalizate sunt cateva dintre instrumentele cu care lucram pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Vizitati site-ul www.kilostop.ro
Adauga Cabinete & Clinici

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii