Trimite unui prieten Printeaza pagina

Workshop cu tema Preventie si Estetica Vasculara

Timp de doua weekend-uri, 26-27 Februarie si 5-6 Martie, specialistii de la Clinica Vascul Arte vor sustine un workshop cu tema Preventie si Estetica Vasculara, in cadrul evenimentului Styling Corner, la Baneasa Shopping City.

Metoda aplicata in cadrul Clinicii Vascul Arte militeaza pentru preventia afectiunilor vasculare. Metoda presupune, pe langa evaluarea starii sistemului vascular al fiecarui pacient in parte si recomandarile aferente, metode de tratament inovatoare.

In cadrul celor 4 seminarii sustinute in cadrul evenimentului Styling Corner, Dr. Toni Feodor (chirurg specializat in flebologie) va discuta despre importanta preventiei vasculari, motivele aparitiei varicelor, dar si modalitati de preventie precum scleroterapia.

Participantii la workshop vor primi vouchere cu reduceri semnificative la tratamentele practicate in cadrul clinicii.

Si pentru ca chirurgia estetica ne salveaza mereu atunci cand dorim sa stralucim si sa indreptam micile defecte, Doctorul Marek Valcu va fi prezent la Styling Corner pentru a oferi cele mai bune sfaturi medicale reprezentantelor sexului frumos.

Tot in cadrul evenimentului Styling Corner, doamnele si domnisoare vor fi rasfatate cu sesiuni gratuite de hairstyling oferite de profesionistii de la salonul Geta Voinea si Evidence Beauty Salon. In completare, salonul specializat Perfect Nails va oferi servicii de manichiura si pictura pe unghii. Ultimele tendinte in make-up vor fi ilustrate de catre specialistii de la The Body Shop, M.A.C si Flormar.

Diana Gulan va oferi sesiuni speciale in care doamnele isi vor putea putea aplica alunite sau tratamente cosmetice.
Maria Pauna make-up artist, impreuna cu echipa sa, vor realiza o sesiune speciala de machiaje, iar antrenorii de la World Class Health Academy vor prezenta sesiuni de antrenamente menite a ne mentine silueta.

Va asteptam timp de doua weekend-uri, incepand cu Sambata, 26 Februarie,ora 14:00, la Baneasa Shopping City, la seminarul interactiv Preventie si Estetica Vasculara, sustinut de catre Dr. Toni Feodor.

25/02/2011


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii