Trimite unui prieten Printeaza pagina

TRATAMENTUL FAST ULCER METHOD (F.U.M.) AL CLINICII VASCUL ARTE

Untitled Document

De la inceputul lunii decembrie2011, "un nou tratament pentru eliminarea ulcerului varicos este disponibil la clinica vasculara Vascul Arte" afirma Dr. Rene Milleret, unul din chirurgii clinicii specializata in servicii medicale pentru eliminarea varicelor si vindecarea problemelor periferice ale membrelor inferioare. Un procent important din populatia se confrunta cu aceasta problema.

Aceasta boala nu este de obicei tratata cu seriozitate si pacientii afectati ajung sa se simta descurajati pentru ca nu mai spera in vindecare.

In Statele Unite exista de mai multi ani "ULCER CENTER", centre medicale total dedicate ulcerului piciorului. "Acest fapt ne-a motivat sa ne preocupam si sa creem la Vascularte o reteta de tratament imbunatatita fata de solutiile existente" a adaugat Dr. Philippe Blanchemaison.

Un ulcer varicos consta in pierderea unor bucati de tesut dermic, bucati care se descuameaza din cauza varicelor netratate.

Exista multe cauze pentru care se formeaza ulcerul varicos. In cazul persoanelor afectate de boala varicoasa, acest ulcer varicos este cauzat de venele aflate sub ulceratii puternice. Aceste vene sunt numite vene varicoase, si sunt vene superficiale, care se gasesc imediat sub suprafata pielii.

"Problema cu venele varicoase nu este marimea, ci presiunea marita si fluxul de sange lent din ele, care adesea pot provoca insuficienta venoasa. Acestea provoaca mancarime, crampe, patarea pielii, eczeme si in cele din urma aparitia ulcerului varicos. Acest ulcer varicos nu este dureros in cele mai multe cazuri, dar in cazul in care devine infectat, durerile apar, iar acestea pot fi extraordinar de mari", a declarat dr. Toni Feodor

Ulcerul varicos se poate vindeca, cheia tratamentului fiind aplicarea unor actiuni diverse.

Renumitul Dr. Balnchemaison a dezvoltat un protocol de tratament pentru aceasta afectiune care s-a dovedit un succes pentru pacientii sai. In Romania acest protocol este realizat de Dr. Rene Milleret si Dr. Toni Feodor, amandoi medici si chirurgi vasculari la Clinica Vascul Arte .

In ce consta noul tratament?

"Metoda noastra are la baza un arsenal terapeutic care pune in legatura urmatoarele actiuni: pansamente specifice , compresoterapia ,si electroterapia. Toate aceste etape sunt realizate in centrul nostru de catre un personal format si antrenat pentru aceste aplicatii. Aceasta metoda duce la accelerarea procesului de cicatrizare si inchiderea ulcerului varicos..." a explicat Dr. Rene Milleret.

In medie s-au obtinut rezultate exceptionale, medicii reusind sa grabeasca inchiderea ulcerului varicos rezistent .

"Termenul de vindecare depinde de la pacient la pacient, fiecare organism in parte reactioneaza diferit in procesul de vindecare si cicatrizare" a adaugat chirurgul francez.

Tratamentul se bazeaza pe sedinte de tratament constante sub o supraveghere medicala permanenta.

O sedinta de tratament costa in medie aproximativ 50 RON / sedinta, iar un pacient care decide sa urmeze tratamentul trebuie sa il urmeze cu constiinciozitate pentru a ajunge la vindecare cat mai repede posibil.

In cadrul Clinicii Vascul Arte, echipa medicala este mixta formata din medici francezi si romani dintre cei mai renumiti, toti specializati in boala vasculara in general si in afectiunile venoase in particular : Dr. Allame, Dr. Philippe Blanchemaison, Dr. Toni Feodor, Dr. Rene Milleret si Dr. Gabriela Popescu.

Unul dintre proiectele la care lucreaza specialistii clinicii Vascul Arte consista in introducerea STENTului venos pentru obstructiile venoase cornice pe piata din Romania pentru Europa de Est.

Gasiti mai multe detalii despre clinica si tratamente la: www.vascularte.ro

08/12/2011


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii