Trimite unui prieten Printeaza pagina

Societatea Studentilor Medicinisti Iasi va invita sa participati la un Campionat de baschet mixt

Societatea Studentilor Medicinisti Iasi (SSMI) impreuna cu Politia Municipiului Iasi va invita sa participati alaturi de studentii Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr. T. Popa" Iasi (UMF) la un Campionat de baschet mixt, organizat in cadrul campaniei de prevenire a consumului de droguri "Alege viata, alege SMART!".

Evenimentul va avea loc sambata, 2 aprilie 2011, in intervalul orar 9.30-18.00, pe terenul de sport al UMF, situat langa Biblioteca universitatii.

Inscrierile in competitie inca nu s-au incheiat, termenul limita fiind data de 1 aprilie, la ora 13.00. In concurs se vor intrece echipe formate din cate patru sau maxim sase jucatori, iar cei care doresc sa intre in competitie trebuie sa isi aleaga un capitan care va completa formularul de inscriere al echipei ce se gaseste pe site-ul Societatii Studentilor Medicinisti Iasi (www.ssmi.ro) sau la sediul societatii din incinta UMF. La inscrieri vor avea intaietate studentii medicinisti, insa pot concura si studenti din alte centre universitare din Iasi, taxa de participare fiind 50 RON.

La eveniment vor fi prezenti reprezentati ai Politiei Municipale, iar impreuna vom oferi pliante, diplome si premii castigatorilor, dar si participantilor. Mai mult decat atat, la inceputul si sfarsitul campionatului vom prezenta publicului informatii referitoare la efectele negative rezultate in urma consumului de stupefiante, oferind totodata sansa studentilor de a socializa si a forma prietenii intr-un mod cat mai placut.

Campionatul de baschet mixt face parte din cadrul proiectului S.M.A.R.T, ce semnifica SPORT, MUZICA si ARTA, care are ca scop constientizarea efectelor negative rezultate in urma consumului de droguri si reducerea acestuia in randul studentilor prin crearea de alternative de petrecere a timpului liber in comunitatea studenteasca.

"Alege viata, alege SMART!" este sloganul campaniei de prevenire si reducere a consumului de droguri licite si ilicite in randul studentilor.

01/04/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii