Trimite unui prieten Printeaza pagina

Servicii Medicale premium in Austria

Medical Premium, divizie noua a Perfect Tour, va pune la dispozitie incepand cu 25 martie un sistem integrat de servicii medicale premium, intr-un ambient modern, deosebit, beneficiind de aportul unui personal experimentat, format din medici specialisti de renume din Austria.

Institute independente si de renume precum European Health Consumer Index si Karolinska au clasificat sistemul de sanatate din Austria ca fiind unul de top in multe domenii medicale. De exemplu, rata de supravietuire a persoanelor bolnave de cancer este foarte inalta in Austria. Rezultate medicale excelente si programe eficiente de prevenire a bolilor au dus la concluzia ca sistemul medical din Austria este cel mai bun din Europa.

Medical Premium reprezentant exclusiv al Premium Health Solutions Austria ofera acces la cele mai bune servicii medicale de diagnosticare, intervenitie si recuperare.

Premium Health Solutions Austria impreuna cu Medical Premium furnizeaza servicii de asistenta medicala sub tutela Asociatiei Medicale din Austria (Austrian Medical Association). Prin cooperarea cu Asociatia Medicala din Austria s-au stabilit relatii importante cu cei mai buni specialisti si cu cele mai renumite unitati medicale din Austria. Premium Health Solutions Austria acopera toata gama de ingrijire incepand de la un simplu control medical, pana la tratament intensiv si chirurgie, reabilitare, spa, fertilizare, precum si acces la centre de wellness si de infrumusetare.

Expertii Medical Premium va vor asigura cele mai bune conditii de-a lungul sejurului in Austria. Prin urmare, Medical Premium poate furniza: servicii medicale premium prin colaborarea cu medici renumiti ai diferitelor clinici universitare, competenta medicala la nivel inalt, tehnologie moderna in domeniul diagnostic si chirurgical.

Medical Premium furnizeaza servicii medicale adaptate nevoilor clientilor sai: aranjamentele pentru calatorie includ zborul, transferul de la aeroport, cazare, program special pentru persoanele insotitoare (cazare si servicii de divertisment) si personal calificat vorbitor de limba romana disponibil 24 ore/7 zile pentru pacientii VIP si membrii insotitori ai familiei sale.

Printre beneficiile clientilor se numara: acces usor la cei mai importanti furnizori de servicii de sanatate din Austria, clinici, medici, centre de reabilitare, spa-uri precum si centre de wellness si de frumusete, o singura locatie pentru intreaga gama de servicii de sanatate, contact si consultanta direct in Romania, sprijin complet pentru pacient si familia sa.

Principalele domenii medicale includ: chirurgie, medicina interna, anestezie si operatii, oftalmologie, dermatologie, analize genetice oncologice, ginecologie, ORL, sectie pulmonara, neurologie - psyhooncologie, ortopedie, urologi.

31/03/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii