Trimite unui prieten Printeaza pagina

Scrisoare deschisa catre Politia Romana

ARAS - Asociatia Romana Anti-SIDA - isi exprima ingrijorarea cu privire la capacitatea Politiei Romane de a proteja drepturile cetatenilor Romaniei, in special cel la viata privata si imagine, aceasta in conditiile in care chiar sectiile de politie, impreuna cu unele posturi TV, incalca public drepturi elementare.

Mai multe posturi de televiziune, inclusiv Realitatea TV (http://webtv.realitatea.net/actual/prostituate-cu-surprize-in-bucuresti), au difuzat vineri, 30 septembrie a.c., o inregistrare cu femei filmate intr-o sectie de politie, inregistrare efectuata, evident, cu acordul politiei sau chiar de catre reprezentanti ai acesteia. Femeile incearca inutil sa-si acopere fetele si declara ca nu vor sa fie filmate, pentru a nu fi vazute de familii.

Pe parcursul comentariilor care au insotit difuzarea imaginilor, s-a afirmat ca aceste femei sunt prostituate si ca unele dintre ele sunt consumatoare de droguri, fara a se mentiona daca exista vreo decizie judecatoreasca in acest sens.

Rugam Politia Romana si posturile de televiziune sa respecte dreptul la viata privata si la imagine al oamenilor, indiferent de ce se presupune ca au facut acestia.

ARAS - Asociatia Romana Anti-SIDA - este o organizatie non-guvernamentala care desfasoara si programe de promovare a sanatatii adresate persoanelor implicate in prostitutie.

05/10/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii