Trimite unui prieten Printeaza pagina

Saptamana Europeana a Mobilitati

Saptamana Europeana a Mobilitatii dintre 16 -22 sepetembrie, cu sloganul in 2011 "Mobilitate alternativa" - la transportul cu autoturismul consumator de carburanti din combustibili fosili si care polueaza aerul oraselor - a avut ecou la edilii municipiilor judetului nostru care s-au mobilizat la actiuni de parteneriat cu DSP a jud. Hunedoara in plan educativ si al masurilor alternative concrete de deplasare la serviciu a angajatilor lor pe jos au cu bicicleta in toata perioada campaniei.

Incheiem campania in 22 septembrie 2011 intre 15,00 -16,00 cu o ora de miscare pe biciclete pe pista amenajata in centrul Municipiului Deva, organizata de Compartimentul Evaluarea, Promovarea Sanatatii si Educatie pentru Sanatate a DSP jud. Hunedoara in parteneriat cu Clubul Sportiv Silvex Fox Deva si Asociatia Judetana Hundedoara Sportul pentru Toti.

Invitam presa si toti doritorii sa vina cu bicicletele si sa devina pionierii Mobilitatii alternative care face orasul un mediu mai sanatos, mai sigur si mai putin risipitor.

22/09/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii