Trimite unui prieten Printeaza pagina

SRML 2011

In perioada 25 - 28 mai 2011, la Hotel Continental Forum Sibiu, se vor desfasura evenimentele SRML cu tema "Medicina de laborator la interfata cu clinica":
Al 18-lea Congres National de Medicina de Laborator
Al 6-lea Congres National al Asistentilor Medicali de Laborator
Al 5-lea Simpozion de Imunopatologie
Al 3-lea Simpozion Danubian de Medicina de Laborator
Primul Simpozion de Monitorizare a Tratamentului si Toxicologie Clinica

Aceste prestigioase evenimente, organizate de Societatea Romana de Medicina de Laborator, in colaborare cu Societatea Romana de Genetica Medicala, sunt insotite de expozitiile medicale specializate:
CLINILAB, editia a 17-a (aparatura, reactivi si accesorii de laborator)
TEHNOmedica, editia a 15-a (aparatura si echipamente medicale)

Mesaje Presedinti:

"Congresul SRML 2011 are sarcina dificila de a mentine standardul Congreselor anterioare, care s-au inscris ca mari succese, atat pe plan national, cat si international. Prestigioasa manifestare stiintifica marcheaza 55 de ani de la infiintarea primei structuri organizatorice, denumita Sectia Laborator Clinic, afiliata Uniunii Societatilor de Stiinte Medicale din Romania (azi Asociatia Medicala Romana) si 10 ani de la infiintarea Societatii Romane de Medicina de Laborator (continuarea Societatii Romane de Laborator Clinic) [...].

Evenimentul stiintific implica o larga participare nationala si internationala a medicilor, biochimistilor, biologilor si chimistilor care isi desfasoara activitatea in domeniul laboratorului clinic, cuprinzand contributii stiintifice originale, schimburi de idei si de experienta, discutii cu furnizorii de echipamente si reactivi de laborator in cadrul expozitiilor CLINILAB & TEHNOmedica."

Conf. Univ. Dr. Manole Cojocaru
Presedintele Societatii Romane de Medicina de Laborator
Presedintele Simpozionului de Imunopatologie
Presedintele Simpozionului Danubian de Medicina de Laborator

***

"Este o placere sa gazduim in Sibiu, Capitala Culturala a Europei in 2007, oras care si-a asumat in acest an denumirea de "Orasul Bunelor Maniere", o manifestare stiintifica devenita traditionala pentru specialistii de laborator [...].

In aceasta perioada de dificultati financiare trebuie sa existe o buna cooperare intre toti cei care ofera servicii de sanatate, pentru o judicioasa cheltuire a resurselor materiale. Specialistii de laborator trebuie nu doar sa asigure tehnic efectuarea analizelor, ci sa isi asume rolul de consultatii pentru colegii din toate specialitatile, pentru ca paleta extinsa a investigatiilor de laborator sa fie folosita intr-un mod profesionist, iar noile descoperiri din domeniu sa isi gaseasca locul potrivit in ingrijirea moderna a bolnavilor."

Dr. Camelia Grigore
Presedintele Congresului SRML 2011
Presedintele Simpozionului de Monitorizare a Tratamentului si Toxicologie Clinica

Pentru informatii suplimentare privind participarea la acest eveniment, va invitam sa vizitati website-ul oficial al Congresului www.srmlcongres.ro

Contact:
Management Congres: Ralcom Exhibitions srl
Telefoane: 021-210.58.14, 021-210.65.40
Fax: 021-212.27.02
Email: registration@srmlcongres.ro
Site web: www.srmlcongres.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii