Trimite unui prieten Printeaza pagina

SRATI 2011

Al 37-lea Congres al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva
Al 5-lea Congres Romano - Francez de Anestezie si Terapie Intensiva
Al 3-lea Simpozion Romano - Israelian de Actualitati in Anestezie si Terapie Intensiva
Al 10-lea Congres al Asistentilor de Anestezie si Terapie Intensiva
Al 9-lea Congres al Societatii Romane de Sepsis

Manifestari insotite de expozitia medicala specializata ATImedica, editia a 10-a

11 - 15 mai 2011
Centrul International de Conferinte, Sinaia

Organizatori: Societatea Romana de Anestezie si Terapie Intensiva, Societatea Franceza de Anestezie si Reanimare, Societatea Israeliana de Anestezie, Societatea Romana de Sepsis

Cu o participare estimata la cca. 1.200 de specialisti, SRATI 2011 reprezinta o oportunitate unica de cunoastere si promovare a celor mai noi cercetari in domeniul anesteziei si terapiei intensive.

Tematica Congresului este vasta, iar in egala masura cu anii precedenti atinge subiecte de interes si de ultima ora, cum ar fi Standarde de siguranta si calitate in terapie intensiva, managementul cailor aeriene, Infectii, Sepsis, Disfunctii de organe, Standarde de siguranta si calitate in terapie intensiva, Sedarea si Analgezia etc.

Mesaje de Bun Venit

"Preluam de la inaintasii nostri o stafeta onoranta si grea, stafeta unor generatii care au pus piatra de temelie a specialitatii si au dus-o pana la nivelul modern al zilelor noastre. Intalnirea la care va invit va fi expresia vie a acestei extraordinare evolutii, prin diversitatea si complexitatea temelor abordate si prin nivelul stiintific ridicat.
Vom incerca sa organizam aceasta intalnire tinand cont in mod primordial de asteptarile Dumneavoastra."
Prof. Dr. Dorel Sandesc
Presedinte Congres
Presedinte S.R.A.T.I.

"Participarea fiecaruia dintre Dumneavoastra precum si prezenta la Congres a unor personalitati din lumea nationala si internationala din domeniul anesteziei si terapiei intensive va contribui la elaborarea strategiilor pentru viitor."
Conf. Dr. Serban Bubenek
Presedinte Filiala Bucuresti - S.R.A.T.I.

Pentru informatii suplimentare privind participarea la acest eveniment, va invitam sa vizitati website-ul oficial al Congresului, www.sraticongres.ro.

Contact:
Management Congres:
Ralcom Exhibitions srl
Telefon: 021-210.58.14, 021-210.65.40
Fax: 021-212.27.02
Email: srati2011@ralcom.ro
Site web: www.sraticongres.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii