Trimite unui prieten Printeaza pagina

SALVATI O VIATA!!!!

Sunt Andrei-Ilie Rambela, un elev de 18 ani din Sibiu. Nu doresc sa va agasez cu emailurile mele. De fapt folosesc un program foarte amplu (Lista firme) cu acoperire mare la nivel national,si am selectat toate firmele care figureaza cu o adresa de email, in acest program, pentru campanii de emailing, dintr-un singur motiv: VREAU SA MAI TRAIESC!

Stiu ca Dumnezeu este Cel Care mi-a dat aceasta boala (Limfom Hodgkin), stiu ca sunt alti oameni in situatia mea si chiar mai necajiti decat mine si ca de fapt traim cu totii in vremuri nu tocmai bune pentru facut jertfe financiare. Dar mai stiu si ca tot Dumnezeu , Care mi-a dat aceasta neputinta, mi-a dat si ideea si curajul pentru a ma putea face auzit.

Stiu ca nici macar nu ma cunoasteti si ati fi cu adevarat indreptatiti sa nu imi acordati credit, sa ma ignorati, sau chiar sa ma luati in deradere. Asadar nu pot ,dar nici nu simt nevoia sa va condamn in vreun fel pentru orice reactie ati avea vi s-a-vis de boala mea si implicit de acest email. Ceea ce doresc eu este doar sa ma straduiesc, atat cat pot, pentru a ma putea face inteles.

Am inceput campania aceasta , dintr-o intamplare, pana sa o fac nebanuind macar ca se poate face asa ceva si ca un strigat neputincios poate capata asa un ecou prin intermediul acestor metode moderne de comunicare. Am nevoie asadar,de ajutor, deoarece faza in care ma gasesc din punct de vedere medical, impune allotransplantul de cellule stemm la o clinica specializata din straimatate.

Dar ca orice operatie in aceste conditii si la acel gen de clinici, si cea vitala mie costa 100.000 de Euro (plus unele cheltuieli de transport si tratamente ante si post interventie). La cum pare la prima vedere, e mai mult decat descurajant. Dar pentru mine nu este decat un singur mod de a gandi , de a simti si de a mai fi. Iar acest mod este Credinta, Speranta si Iubirea!

Atat cat am inteles eu aceste principii mi-e destul cat sa ma catapultez , clipa de clipa, in momentele mele grele, dincolo de imperfectul acum, mai aproape un pic de tot ceea ce ma face sa fiu, cu adevarat. Gandurile bune, Teledonul prin reteaua de telefonie fixa Romtelecom, alaturi de conturile bancare deschise pentru cauza mea sunt mijloacele prin care si Dumneavoastra puteti , daca mai doriti, sa ma sprijiniti. Acestea sunt: 0900900820- 2Eur/apel, 0900900822- 5 Euro/apel si 0900900824- 10 Euro/apel (apelabile strict din Romtelecom).

Numerele de cont sunt urmatoarele:RO34RNCB0227057672330001/Ron la BCR Sibiu (titular: Asociatia "Animos Hermannstadt", cea care a incheiat pentru mine contractul de teledon cu Romtelecom ), RO43BRDE330SV50503443300/Ron la BRD Sibiu (titular Stoica Elena ) si RO39BRDE330SV50503523300/Eur la BRD Sibiu (titular tot Stoica Elena, mama mea).

Daca doriti , puteti da click pe urmatoarele linkuri: http://www.tribuna.ro/stiri/in-tara-si-in-lume/teledon-andrei-ilie-58681.html, http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/teledon-andrei-ilie-56326.html, http://www.razbointrucuvant.ro/Fratii-mai-mici-ai-lui-Hristos/2010/11/25/inca-mai-sper-drama-lui-andrei-ilie-un-tanar-din-sibiu-bolnav-de-lucemie.

Cerandu-mi anticipat iertare fata de Dumneavoastra pentru cazul in care v-am creat in vreun fel anume neplaceri, prin intermediul acestor emailuri, Va multumesc din suflet pentru toata intelegerea, implicarea si Dragostea pe care le-ati aratat fata de mine!

09/12/2010
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii