Trimite unui prieten Printeaza pagina

Roche Romania deruleaza a sasea editie a campaniei "Scrisoare catre Mos Craciun"

In luna decembrie a fiecarui an, Roche Romania desfasoara campania de donatii "Scrisoare catre Mos Craciun". Proiectul, initiat in 2005 si aflat deja la a sasea editie, cuprinde anul acesta donatii catre 32 de sectii si centre de oncopediatrie si boli infectioase din intreaga tara.

In acest an Roche Romania a donat televizoare LCD destinate dotarii saloanelor din centre de oncopediatrie si HIV - SIDA din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Oradea, Arad, Braila, Constanta, Craiova, Brasov, Tg. Mures, Medias, Focsani, Botosani, Vaslui, Buzau, Ploiesti, Giurgiu si Resita.

"Ne bucuram ca si in acest an am putut continua proiectul "Scrisoare catre Mos Craciun", o traditie a Roche Romania, prin care speram sa reusim sa aducem un zambet copiilor bolnavi, in preajma Craciunului", a declarat Dan Zamonea, Director General al Roche Romania. "Reprezentantii nostri s-au implicat activ in distribuirea acestor cadouri, in incercarea de a imbunatati dotarile saloanelor in care sunt internati acesti copii, si pentru a le face mai confortabile".

Campania de donatii "Scrisoare catre Mos Craciun" face parte dintr-un proiect mai larg de responsabilitate sociala, desfasurat de Roche Romania, sub deviza "Everyday Future". Initiat de Roche Romania la mijlocul anului 2005, programul "Everyday Future" si-a propus sa se implice in viata comunitatii printr-o serie larga de activitati a caror valoare sociala a fost deja apreciata si premiata in anii anteriori.

###

Despre Roche

Avand sediul central in Basel, Elvetia, Roche este lider in domeniul cercetarii medicale, prin cele doua divizii ale sale: divizia de farmaceutice si divizia de diagnostice. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie, la nivel mondial, si produce medicamente diferentiate clinic in domeniul oncologiei, virologiei, bolilor inflamatorii, bolilor metabolice si afectiunilor sistemului nervos central.

Roche este de asemenea lider mondial in diagnostice in-vitro, diagnosticarea cancerului si pionier in managementul diabetului. Strategia Roche cu privire la medicina personalizata isi propune sa ofere medicamente si tehnici de diagnostic care sa aduca imbunatatiri reale ale starii de sanatate si calitatii vietii pacientilor si sa imbunatateasca ratele de supravietuire.

In anul 2009, Roche a avut peste 80,000 de angajati in intreaga lume si a investit aproape 10 miliarde de franci elvetieni in cerceta! rea si dezvoltarea de noi produse. La sfarsitul anului 2009, Grupul Roche a raportat vanzari in valoare totala de 49.1 miliarde de franci elvetieni. Compania Genentech, din Statele Unite, este detinuta in intregime de Roche si membra a Grupului Roche. Roche detine de asemenea pachetul majoritar de actiuni la compania japoneza Chugai Pharmaceutical.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati: www.roche.ro

20/12/2010
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii