Trimite unui prieten Printeaza pagina

Psihologia si realitatile lumii contemporane - PSIWORLD

Societatea Romana de Psihologie Experimentala Aplicata alaturi de Universitatea Bucuresti si Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei organizeaza, cea de-a doua editie a Conferintei Internationale, cu tema "Psihologia si realitatile lumii contemporane"- PSIWORLD, care va avea loc in perioada 27-30.10.2011, in Bucuresti, la sediul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei.

La conferinta vor participa reputati profesori din mediul academic international, precum: Prof. Charles Alexander Nelson, Profesor de Pediatrie la Harvard Medical School, Prof. Nathan A. Fox, Director al Laboratorului de Dezvoltare a Copilului, Prof. Charles H. Zeanah, Profesor de Psihiatrie la Universitatea Tulane de Medicina, Prof. Peter Mitchell, Profesor in Psihologie si Decanul Catedrei de Stiinta al Universitatii Nottingham din Malaysia, Prof.

Marilyn Campbell, Profesor asociat la Universitatea de Tehnologie Queensland. Temele principale care vor fi dezbatute in cadrul conferintei PSIWORLD sunt:

Psihologie Clinica si Psihoterapie, Servicii Psihologice, Psihologie Educationala, Pedagogie Psihologica, Psihologie Militara, Stiintele Educatiei.

In ceea ce priveste importanta psihologiei aplicate in lumea contemporana, Presedintele Societatii Romane de Psihologie Experimentala Aplicata, Prof. Dr. Mihai Anitei, a afirmat ca: "Ne propunem si prin aceasta conferinta si prin toata activitatea Societatii de Psihologie Experimentala Aplicata sa promovam cercetarea experimentala veritabila. Sa promovam o cercetare stiintifica riguroasa. Constatam in ultimii ani ca, la nivel national, este o foarte serioasa preocupare a institutiilor nationale de invatamant, de cercetare pentru stimularea cercetarii stiintifice. Cercetarile stiintifice trebuie sa fie aplicative, in sensul ca ele trebuie sa izvorasca din cerintele vietii cotidiene, din viata de zi cu zi si sa se intoarca in viata de zi cu zi si sa explice anumite situatii si realitati cu care ne confruntam."

PSIWORLD 2011 este prima conferinta internationala de psihollogie din Romania care se bucura de suportul si indexarea internationala, in baze de date precum Elsevier, ScienceDirect, Scopus sau Thomson Reuters Conference Proceedings Citation Index (ISI Web of Science).

12/10/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii