Trimite unui prieten Printeaza pagina

Prostacalm de la Doppelherz aktiv

Cu ulei din seminte de Dovleac, pudra din seminte de Dovleac si extract uscat din fructe de Palmier-pitic.

Afectiunile prostatei afecteaza peste 80% din barbatii cu varsta peste 50 de ani, si la peste jumatate din acestia senzatia imperioasa de urinare si golirea incompleta a vezicii creeaza disconfort si impiedica starea de bine a organismului.

Aceste simptome apar in afectiunile prostatei si le caracterizeaza.

Capsulele de Prostacalm de la Doppelherz aktiv contin substante active din Dovleac si fructe de Palmier-pitic (Sabal serrulata), cu efecte pozitive asupra functiei vezicii si prostatei:

  • Diminueaza senzatia de urinare imperioasa
  • Imbunatatesc fluxul urinar
  • Cresc volumul urinar
  • Diminueaza volumul reziduului urinar
  • Scad frecventa urinarilor nocturne

Prostacalm contine ingrediente naturale sanatoase cu efecte dovedite in tratarea afectiunilor urinare si ameliorarea simptomelor ce insotesc disfunctiile prostatei: ulei de seminte de dovleac cu pudra obtinuta din acestea si extracte din fructe de palmier pitic.

Produsul se gaseste in farmacii la pretul recomandat de 59 RON cutia cu 90 de capsule.

01/12/2010 Ministerul Sanatatii
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii