Trimite unui prieten Printeaza pagina

Primul BOOK KIT medico-educational editat in Romania, se lanseaza la Timisoara

Primul BOOK KIT medico-educational editat in Romania se lanseaza la Timisoara. BOOK KIT-ul "Sinteze Clinice" este realizat de colectivul disciplinei de Policlinica Medicala si Urgente a UMF "Victor Babes" Timisoara.

Lansarea va avea loc luni, 07 iunie, de la ora 14.00, la Clubul Universitatii de Medicina si Farmacie (in incinta caminului nr.1). Despre aceasta inedita aparitie editoriala vor vorbi prof.univ.dr. Stefan Dragulescu, rectorul UMF "Victor Babes", prof.univ dr. Doru Anastasiu, decanul Facultatii de Medicina Generala, prof. univ.dr. Silvia Mancas, sefa disciplinei de Policlinica Medicala, prof.univ.dr. Adrian Dinu Rachieru, decanul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice - Universitatea "Tibiscus"

2010
Sursa: Televiziunea-medicala.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii