Trimite unui prieten Printeaza pagina

Participati ACUM la prima editie a Forumului "Psihiatru.ro"!

Au debutat inscrierile pentru prima editie a Forumului "Psihiatru.ro" cu tema generica "Schimbarea in psihiatrie: moda sau necesitate". Manifestarea organizata de Asociatia Romana de Psihiatrie in parteneriat cu Puls Media Network, se va desfasura la 13 noiembrie 2010, la Hotel Novotel, Calea Victoriei, nr. 37B, Bucuresti.

"Intreaga medicina sufera schimbari tot mai accentuate generate de progresul tehnologic general, de descoperirile stiintifice tot mai neasteptate, de revizuirea continua a unor teori si modele. Psihiatria parte fundamentala a corpusului medical nu se poate sustrage acestui curent general, este acesta schimbare doar o moda? Este o necesitate absoluta? Speram ca acest prim Forum organizat de revista "Psihiatru.ro" sa aduca fertile raspunsuri.", declara Conf. dr. Catalina TUDOSE.

Evenimentul este organizat sub patronajul Colegiului Medicilor din Romania si sub egida Ministerului Sanatatii. Participantii beneficiaza de cuantumul de credite EMC aferent unei manifestari de o asemenea amploare.
Vor participa personalitati de marca din sistemul medical, recunoscute pentru experienta lor exceptionala in domeniul psihiatriei, precum:
- Acad. prof. univ. dr. Mircea LAZARESCU - Sef Catedra Psihiatrie UMF "Timisoara"
- Prof. univ. dr. Dan PRELIPCEANU - Director Cercetare-Dezvoltare, Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. dr. Alexandru Obregia"
- Prof. univ. dr. Dragos MARINESCU - Presedinte Comisia de Psihiatrie si Psihiatrie Pediatrica a Ministerului Sanatatii, Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova
- Prof. univ. dr. Ileana Botezat ANTONESCU - Presedinte Asociatia Romana de Psihiatrie, Spitalul de Psihiatrie Titan "Constantin Gorgos" Bucuresti
- Prof. univ. dr. Iosif Gabos GRECU - Seful Catedrei de Psihiatrie, UMF Targu-Mures
- Prof. univ. dr. Florin TUDOSE - Seful Catedrei de Psihiatrie, Spitalul Universitar Bucuresti
- Prof. univ. dr. Ioana MICLUTIA - Seful Sectiei de Psihiatrie, Spitalul Universitar Bucuresti
- Prof. univ. dr. Roxana CHIRITA - Spitalul de Psihiatrie "Socola" Iasi, UMF "Gr. T. Popa" Iasi
- Prof. univ. dr. Pompilia DEHELEAN - Pro-rector UMF "Victor Babes" Timisoara
- Prof. univ. dr. Delia PODEA - Sef Clinica Psihiatrie, Spitalul Clinic de Urgenta Arad

29/09/2010
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii