Trimite unui prieten Printeaza pagina

Odata cu venirea primaverii, Medicover lanseaza Pachetele Dedicate de Sanatate

Medicover a inceput anul 2011 cu un program ambitios de investitii in noi unitati medicale care vor corespunde celor mai inalte standarde europene. In prezent, Medicover are in constructie un spital privat amplasat in zona de nord a capitalei, spital ce va reuni cele mai solicitate specialitati medicale si chirurgicale. De asemenea, spitalul va beneficia de maternitate si sectie de pediatrie. Investitia pentru unitatea medicala se cifreaza la 20 de milioane de euro. Spitalul va fi dotat cu echipamente care folosesc cele mai noi descoperiri tehnologice aplicate in lumea medicala, inclusiv in zona de imagistica High-Tech, CT si RMN. Medicover estimeaza ca portile spitalului vor fi deschise publicului in toamna acestui an.

Pentru anul acesta, grupul Medicover, ce include pe langa lantul de centre medicale si laboratoarele Synevo, estimeaza ca va finaliza anul cu o cifra de afaceri de 30-35 de milioane de euro, in crestere cu 22% fata de anul 2010.

Urmarind tendintele existente in sanatatea europeana si din dorinta de a raspunde nevoilor potentialilor clienti, in cel mai flexibil si individualizat, Medicover lanseaza in aceasta primavara Pachetele Dedicate de Sanatate.

Aceste pachete personalizate sunt astfel concepute incat sa asigure urmarirea celor mai frecvente afectiuni cronice atat la adulti cat si la copii, o ingrijire optima a pacientilor, precum si prevenirea aparitiei unor alte afectiuni.

Astfel, pachetele dedicate sunt personalizate pentru cei care sufera de hipertensiune, astm sau diabet. De asemenea, Medicover a intregit gama de servicii prin lansarea pachetelor de preventie de cancer mamar si de col uterin. Acestea sunt destinate doamnelor care doresc sa isi monitorizeze starea de sanatate si sa previna aparitia acestor boli.

Si segmentul "celor mai mici pacienti", copiii de pana la un an, beneficiaza de atentia Medicover. Pachetul de pediatrie ofera acces in clinica de pediatrie Medicover pentru toate screeningurile si consultatiile recomandate de pediatrii in primele 12 luni de viata ale micutilor.

Toate pachetele medicale dedicate, indiferent carui segment de pacienti se adreseaza, contin atat investigatiile de baza necesare monitorizarii unei afectiuni precum si o serie de investigatii amanuntite care se realizeaza la recomandarea medicului specialist. Pachetele sunt valabile timp de un an de la data achizitiei si au preturi accesibile. In plus, Medicover inlesneste plata acestor pachete in 3 rate egale. Un alt element de noutate consta in faptul ca fiecare dintre aceste pachete include acces la serviciul telefonic de consiliere medicala al Medicover in timp ce membrii familiei beneficiarului pachetului se bucura la randul lor de discounturi de 10% la toate serviciile Medicover.

Despre Medicover

Compania Medicover este liderul serviciilor medicale private in Europa Centrala si de Est. 6000 de companii si 400 000 de oameni beneficiaza de serviciile clinicilor Medicover si ale laboratoarelor Synevo in Polonia, Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Germania, Ucraina si Estonia. Medicover, unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul medical privat, ofera servicii pe baza de abonament, dar si in sistem ambulator, pentru pacientii care nu sunt abonati, atat prin reteaua de centre proprii, moderne si complet echipate, cat si prin reteaua de centre partenere in continua expansiune.

In Romania, Medicover are grija de sanatatea a peste 70 000 de abonati din 1500 de companii. Centrele Medicover sunt localizate in Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Focsani, Iasi, Ploiesti, Timisoara si Brasov. Reteaua de parteneri este formata din peste 140 de clinici din toate judetele tarii. Medicover este singura companie de servicii medicale care este furnizor si asigurator in acelasi timp, oferind toata gama de servicii medicale: spital, clinici, si laboratoarele SYNEVO. Medicover a promovat inca de la inceput un model de medicina orientata spre nevoile pacientilor, si demonstreaza aceasta prin implementarea modelului inovator in Romania, PCC (patient centered care - PCC).

Pacientii Medicover beneficiaza de ingrijire medicala din partea unei echipe de profesionisti de peste 450 de medici si asistente, pentru care pacientul vine pe primul loc, iar calitatea serviciilor oferite se circumscrie celor mai inalte standarde, proprii unui sistem european de sanatate.

04/03/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!



© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii