Trimite unui prieten Printeaza pagina

Nou sistem de plata la CJAS Timis

Pentru a veni in sprijinul agentilor economici si persoanelor fizice, dar si pentru a degreva activitatea ghiseelor, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis le pune la dispozitie un nou sistem de efectuare a platilor.

Astfel, orice persoana fizica, sau juridica, care urmeaza sa efectueze plati, sau sa depuna declaratiile lunare la sediul institutiei, are la dispozitie un aparat de la care isi poate procura un numar de ordine pentru ziua in curs, ora si ghiseul, unde persoana trebuie sa se adreseze pentru a-si rezolva problema.

In cazul in care nu mai sunt numere de ordine pentru ziua in curs, CJAS Timis vine in sprijinul asiguratilor care trebuie sa-si plateasca contributia la Fondul Unic al Asigurarilor de Sanatate, oferindu-le prin acest sistem, numere pentru zilele urmatoare, informandu-i exact ora la care sunt programati pentru efectuarea platii, si ghiseul.

De asemenea, le reamintim agentilor economici ca au posibilitatea de transmite declaratiile lunare, la fondul unic al asigurarilor de sanatate si on line, pe site-ul CJAS existand aplicatia raportari on-line.

2010
Sursa: Televiziunea-medicala.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii