Trimite unui prieten Printeaza pagina

Mircea Coman este noul Director General Executiv Centrofarm

Bucuresti, 11 aprilie 2014. Mircea Coman a preluat conducerea executiva a Centrofarm, incepand cu luna martie a acestui an, ocupand pozitia de Director General Executiv. Anterior, domnul Coman a ocupat functia de Head of Regional Operations/North , in cadrul Metro Cash&Carry, leader in comertul en gross din Romania.

Centrofarm a numit un nou director general executiv, ce urmeaza sa contribuie la strategia de dezvoltare a operatiunilor de retail la nivelul intregii tari si sa implementeze o forma de comert puternic orientata catre nevoile clientului. Cariera profesionala a domnului Mircea Coman a debutat in cadrul grupului METRO Romania, unde acesta a dobandit experienta in vanzari, marketing si negocieri de contracte de amploare in segmentul retail si FMCG.

"Salut cu entuziasm sosirea in echipa a domnului Mircea Coman si am convingerea ca se va integra perfect in cadrul companiei Centrofarm, fiind inconjurat de oameni profesionisti, ambitiosi si orientati catre rezultate, pe care se poate baza. Am incredere ca impreuna vom dezvolta proiecte de succes, aliniate la obiectivele grupului.", a afirmat Catia Radulescu, administrator si unul dintre actionarii Centrofarm.

Experienta de 14 ani in operatiuni, vanzari si marketing in zona de retail si FMCG

Domnul Mircea Coman a activat 14 ani in reteaua METRO, timp in care a lucrat in partea operationala, cat si in aria de marketing, dobandind o larga experienta in activitatea de retail. in plus, este initiatorul conceptului de franciza La Doi Pasi, franciza de retail in comertul traditional de proximitate, care numara in prezent peste 700 magazine la nivel national. Cu expertiza acumulata in retail-ul modern, noul director general executiv Centrofarm poate aduce un plus de valoare companiei, dat fiind ca majoritatea farmaciilor Centrofarm sunt pozitionate in centre comerciale.

Referindu-se la noua sa functie din cadrul Centrofarm, in contextul actual al pietei farmaceutice din Romania, domnul Mircea Coman a declarat: "Aceasta functie reprezinta, pentru mine, o mare provocare si o extraordinara oportunitate. Experienta cladita de-a lungul anilor in retail m-a facut sa inteleg foarte bine nevoile consumatorului modern, educatia sa superioara si asteptarile din ce in ce mai mari. in conditiile unei economii dezvoltate, clientii au posibilitatea sa aleaga dintr-o gama larga de produse si servicii. Centrofarm recunoaste acest lucru si pune in centrul activitatii clientul, dezvoltand in mod constant campanii dedicate. Astfel, obiectivul meu este clar: elaborarea si implementarea unui sistem competitiv de satisfacere a clientului, prin analizarea asteptarilor acestuia in raport cu produsele si serviciile oferite si actionarea in consecinta, cu o mentalitate proaspata, inovatoare si deschisa."


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii