Trimite unui prieten Printeaza pagina

Ministrul Sanatatii a declarat ca va continua dezvoltarea sistemului de urgenta

"Ministerul Sanatatii se va implica, in continuare, in dezvoltarea sistemului integrat de urgenta", a declarat astazi la Tg. Mures, ministrul Sanatatii, CSEKE Attila cu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintarea SMURD.

Saptamana viitoare, Ministerul Sanatatii va incepe procedura de licitatie pentru incheierea unui contract-cadru, pe 4 ani, prin care vor fi achizitionate un numar de 700 pana la 1200 de autospeciale, de diferite tipuri. Autovehiculele vor fi repartizate atat serviciilor de ambulanta, cat si unitatilor SMURD de la nivelul intregii tari si vor inlocui masinile cu inalt grad de uzura.

Mai mult, se va dezvolta si baza aeriana medicala prin achizitionarea unor elicoptere echipate corespunzator pentru transport medical.

28/09/2010 Ministerul Sanatatii
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii