Trimite unui prieten Printeaza pagina

Medicamentele se ieftinesc. Reduceri substantiale la toti furnizorii

Dupa falimentul sau insolventa in care au intrat o parte dintre farmaciile independente ori cele din zonele rurale, acum, de exemplu, City Pharma vine cu zeci de produse cu discounturi foarte mari sau adaos comercial zero.

Reducerile de pret sunt semnificative.

Mai mult, si Helpnet, Sensiblu, Remedio sau Centrofarm au in ultima perioada diverse promotii, care par cel putin la prima vedere mult mai generoase decat cele din lunile precedente.

Promotia City a inceput la 30 martie si se desfasoara in toate farmaciile din tara in limita stocurilor dipsonibile, iar adaosul commercial practicat este intre zero si 30% si chiar exista produse la pretul de importator sau chiar de producator! Daca mergeti intr-o farmacie va veti da seama despre ce vorbim.

Aveti aici detalii despre localizarea unitatilor City! Totodata, puteti consulta noile preturi si pe internet.

La Helpnet, daca sunteti in Clubul Dermotherapy, in care puteti intra daca aveti card la ei si cumparati dermo-cosmetice de minimum 100 de lei, aveti reduceri de 20% la mai multe produse. Aveti lista aici!

La Sensiblu, sunt reduceri la mai multe produse, tot dermo-cosmetice! Consultati pliantul!

Si la Remedio, sunt promotii. Mai multe informatii, gasiti aici!

De asemenea, la Centrofarm, avem doua categorii de promotii: Ofertele lunii si produse la preturi speciale. Date aici!

Si la Catena sunt cateva produse cu discount. Vedeti aici!

Farmaciile au datorii la furnizori, au de recuperat bani de la stat si angajati de platit. De la inceperea crizei si pana acum, sute de mici farmacisti de provincie si-au vandut afacerea marilor lanturi de la oras, in timp ce altii - cel putin o treime - au dat faliment sau au intrat in incapacitate de plata.

Totul, spun ei, din cauza injumatatirii adaosurilor! Profiturile sunt acum mai mici, iar cheltuielile - mai mari.

Potrivit datelor Cegedim, in Romania, existau anul trecut circa 1.500 de farmacii cu venituri lunare de peste 30.000 de euro, din care 328 sunt in Bucuresti.

La nivel national, alte 3.000 de farmacii au venituri lunare intre 7.500 si 30.000 de euro, iar alte 1.400 de unitati au venituri sub 7.500 de euro.

In general, din ce se vinde intr-o farmacie, cam un sfert din venituri vin din produse cosmetice si dermo-cosmetice.

2010
Sursa: Televiziunea-medicala.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii