Trimite unui prieten Printeaza pagina

Masoara-ti colesterolul gratuit in magazinul Dobrogea Fresh din Constanta!

Vrei sa iti cunosti nivelul de colesterol? Dobrogea-Benecol te invita sa iti testezi gratuit nivelul de colesterol, sambata, 18 septembrie si duminica, 19 septembrie, la Constanta, in cadrul campaniei de informare "COLESTEROL MARIT? REDU-L IN MOD NATURAL!". Actiunea de testare gratuita a colesterolului se va desfasura in incinta magazinului Fresh, situat pe Str. Industriei Mici nr.1, intrarea dinspre B-dul Alexandru Lapusneanu, intre orele 11:00 si 17:00.

"Masoara-ti colesterolul gratuit" este o actiune de testare a nivelului de colesterol si de interpretare a rezultatelor. Mai mult, primele 10 persoane care vor fi depistate cu un nivel al colesterolului peste limita normala vor beneficia gratuit de kitul de reducere a colesterolului, ce consta in asigurarea cantitatii zilnice recomandate de paine Dobrogea-Benecol, pe durata a doua saptamani.

Colesterolul marit este unul din principalii factori de risc ce cauzeaza aparitia bolilor cardiovasculare si reprezinta o problema de sanatate publica in Romania. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, in Romania rata mortalitatii din cauza afectiunilor cardiovasculare este de 61% din numarul total de decese, fata de 37% in UE si 53% in statele care au aderat recent in UE. In acest sens, Dobrogea Grup, prin grija permanenta fata de consumatorii sai a lansat Dobrogea-Benecol, prima paine de secara din Romania cu esteri de stanoli din plante, ingrediente active cu efect dovedit clinic in reducerea colesterolului.

Actiunea "Masoara-ti colesterolul gratuit" face parte din campania de informare asupra riscurilor colesterolului "COLESTEROL MARIT? REDU-L IN MOD NATURAL!", sustinuta de Dobrogea-Benecol. Incidenta crescuta a bolilor cardiovasculare in Romania a stat la baza initiativei Dobrogea Grup pentru dezvoltarea acestei campanii de testare gratuita a colesterolului. Acest tip de actiuni se vor desfasura lunar, pe o perioada de un an de zile, in supermarketuri, farmacii si parcuri, in marile orase ale tarii.

Painea Dobrogea-Benecol este prima paine functionala din Romania, cu efect de reducere a colesterolului. Acest produs este recomandat persoanelor care sufera de diabet, pacientilor cu boli cardiovasculare, celor cu hipercolesterolemie familiala, dar si persoanelor care vor sa adopte o alimentatie sanatoasa.

Dobrogea Grup este o companie privata cu capital 100% romanesc si reprezinta de aproape 50 de ani unul din cei mai importanti producatori din domeniul morarit-panificatie din Romania. Avand o cifra de afaceri anuala de peste 60 milioane euro, compania valorifica traditia prin inovare permanenta si prin grija pentru oameni. Dobrogea Grup detine in prezent 5 filiale cu profil de productie, comert si transporturi si are participari de capital in alte 5 firme din Constanta si din tara. Compania ofera azi clientilor si consumatorilor sai peste 300 de produse din 5 domenii de activitate: morarit, panificatie - patiserie, produse congelate, cereale mic dejun si biscuiti.

Produsele Dobrogea sunt echilibrate din punct de vedere nutritional, sunt produse sanatoase, de cea mai buna calitate, care pastreaza gustul si aroma produselor traditionale romanesti. Compania Dobrogea Grup a lansat de-a lungul timpului produse si activitati in premiera pentru piata romaneasca, noi branduri si concepte, produse functionale, cu rol in imbunatatirea starii de sanatate a organismului.

17/09/2010
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii