Trimite unui prieten Printeaza pagina

Masoara cat de bine respiri. Saptamana astmului

Saptamana 3-9 mai este Saptamana Astmului in Romania.

Cu aceasta ocazie, de luni pana vineri, in mai multe orase din tara se fac masuratori gratuite ale functiei pulmonare in spitale, clinici etc.

In Timisoara, testarile se fac pe baza de programare, la Dispensarul TBC din Str. Lorena, nr. 2, tel. 0256.434.053 si la Policlinica Spitalului Judetean din B-dul Iosif Bulbuca, nr. 10, tel. 0356.433.117.

Pentru lista completa a centrelor accesați www.campanieastm.ro

Testarea dureaza cateva minute, nu doare si nu necesita efort!

Pentru a afla programul intreg al campaniei "Respiratia. Prima si cea mai naturala miscare", va invitam luni, 3 mai, ora 9.00, la Spitalul de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr. Victor Babes, Centrul Anti-Fumat, pentru o intalnire cu Prof. Dr. Voicu Tudorache, seful Clinicii de Pneumoftiziologie.

In data de 4 mai, la ora 13.00, in Piata Unirii si in fata Operei, va avea loc un flash mob (15-20 de oameni imbracati in tricourile campaniei care vor face simultan miscari de respiratie)

2010
Sursa: Televiziunea-medicala.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii