Trimite unui prieten Printeaza pagina

Masa rotunda despre managementul spitalelor

Ambasada SUA organizeaza vineri, 25 iunie, o masa rotunda despre managementul spitalelor, sustinuta de specialistul american Ronald Reed, presedinte si director general executiv al Spitalului Mercy din Iowa (http://www.mercyic.org/). Evenimentul este deschis jurnalistilor din departamentele de sanatate si social, dar si comentatorilor, precum si celor interesati de domeniul medical.

Ronald Reed se afla in Romania pentru a participa la un program organizat de Guvernul SUA. Specialistul american se intalneste in Bucuresti si Cluj-Napoca cu manageri de spital, medici, reprezentanti ai Ministerului Sanatatii si studenti la facultatile de medicina. El va discuta cu jurnalistii despre managementul spitalelor in SUA si despre sistemul de sanatate din Romania.

Ronald Reed este presedintele si directorul general executiv al spitalului Mercy din orasul Iowa. Inainte de a lucra la Mercy, el a fost vice-presedinte si director de operatiuni la Samaritan Health System, Inc. A fost inclus in lista "celor mai importanti directori de spital" realizata de catre Hospital Review, pentru capacitatea de a obtine sprijinul corporatiilor si pentru calitatile sale antreprenoriale.

De asemenea, publicatia Corridor Business Journal l-a numit recent "eroul serviciilor de sanatate" la Reuniunea Anuala a Centrului pentru Excelenta in Servicii de Sanatate (Annual Center for Excellence Healthcare Summit).

Ronald Reed este licentiat in biologie al Universitatii Indiana din Pennsylvania si a obtinut un masterat in Sanatate Publica de la Universitatea din Pittsburgh. Asociatia Spitalelor din Pennsylvania (Hospital Association of Pennsylvania) i-a acordat premiul pentru excelenta in conducere si a fost numit specialist al Universitatii din Pittsburgh pentru realizarile sale in domeniul academic. Face parte din numeroase fundatii si organizatii.

Evenimentul va avea loc vineri, intre orele 9:00-10:00, la Centrul Cultural American, Str. Dumbrava Rosie nr. 10 (intre Parcul Gradina Icoanei si Piata Spaniei). Accesul va incepe la ora 8:30 pe baza buletinului de identitate si a legitimatiei de presa, pentru a permite controlul de securitate.

Cei care doresc sa participe la masa rotunda, sunt rugati sa trimiteta confirmarea (nume, prenume, institutia de presa) la urmatoarele adrese de e-mail : armaselum@state.gov, popaam@state.gov pana joi, 24 iunie ora 13:00. Detalii la numerele: (021)-200-3694/3695.

2010
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii