Trimite unui prieten Printeaza pagina

MEDICII BUCURESTENI ISI VOR PUTEA CUMPARA CABINETELE

In data de 28.09.2011 Consiliul General al Municipiului Bucuresti a votat pentru vanzarea spatiilor in care isi desfasoara activitatea medicii specialisti din ambulatoriul de specialitate si medicii de familie.

AMSA - CMI isi exprima satisfactia ca dupa o perioada lunga de timp de discutii si schimbari legislative s-a decis vanzarea acestor spatii care au un impact pozitiv asupra calitatii actului medical, cei castigati fiind in primul rand pacientii. Acest pas important in finalizarea procesului de reforma a medicinii din ambulatoriu nu ar fi fost posibil fara sprijinul acordat de Organizatia PDL a Municipiului Bucuresti si fara implicarea directa a Doamnei Ministru Elena Udrea in calitate de presedinte a Organizatiei PDL a Municipiului Bucuresti.

30/09/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii