Trimite unui prieten Printeaza pagina

Lansarea programului "living together, breathing together"

In data de 24 Martie 2011, ora 10:00, a avut loc in Aula Institutului de Pneumologie "Marius Nasta" Bucuresti lansarea programului "living together, breathing together - traim impreuna, respiram impreuna", proiect educational si de asistenta multidisciplinara, implicand specialisti din domenii asociate tuberculozei: pneumologi, psihologi, sociologi, antropologi, biologi, specialisti in stiinte sociale, farmaco-economie s.a. numele Asociatiei Romane a Bolnavilor de Tuberculoza (ARB TB).

Evenimentul intentioneaza sa reuneasca, in cadrul unei mese rotunde, medici specialisti, reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, Casei de Asigurari de Sanatate, Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, Colegiului Medicilor, Ordinului Asistentilor Medicali, Societatii Romane de Pneumologie, ai altor asociatii profesionale si organizatii care colaboreaza la asigurarea asistentei medicale.

In aceasta zi se celebreaza "Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Tuberculozei", un eveniment de maxima importanta pe agenda Organizatiei Mondiale a Sanatatii si "STOP TB Partnership", la care asociatia noastra este afiliata ca organizatie partenera, aceasta intalnire accentuand, o data in plus, faptul ca tuberculoza este o problema de insemnatate nationala, eradicarea ei fiind legata de aceste actiuni intreprinse in comun.

25/03/2011, Asociatia Romana a Bolnavilor de Tuberculoza
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii