Trimite unui prieten Printeaza pagina

LANSARE BIOCYTE - PLAFAR, AFI PALACE COTROCENI, 8 IUNIE

Miercuri , 8 iunie, in Afi Palace Cotroceni, Plafar a lansat in exclusivitate pe piata din Romania gama de produse nutricosmetice Biocyte!

Lider pe piata franceza de nutricosmetice, Biocyte a ajuns in sfarsit si in Romania!

Nutricosmetica este o aparitie relativ recenta pe piata mondiala, lansata initial in Japonia si apoi in SUA. Nuticosmetica rezolva problemele cosmetice de la interior spre exterior, ne ajuta sa ne pastram tineretea, sanatatea si tonusul vital.

Nutricosmetica amelioreaza problema imbatranirii premature mult mai bine decat cosmetica de uz extern, deoarece aduce un aport vital de substante active de o inalta biodisponibilitate; aceste substante ajung direct in sange si sunt purtate catre toate celulele pielii, actionand uniform si ameliorand efectele imbatranirii. Nutricosmetica actioneaza complementar cu cosmetica traditionala, pentru rezultate maxime si de durata.

Biocyte este liderul produselor nutricosmetice din Franta. Toate produsele reflecta progresele tehnologice majore care au fost facute in ultimii ani pentru ingrijirea tenului.

Biocyte are o gama foarte larga de produse, dintre care Plafar a ales in special produsele orientate catre lifting, anti age si sanatatea firului de par, avand la baza acid hialuronic, colagen si respectiv keratina. Produsele pe baza de acid hialuronic contin cea mai mare concentratie disponibila si actioneaza complementar, atat din interior (suplimentele alimentare) cat si de la exterior (fluid).

In 2009 Biocyte a primit presitigiosul premiu "Victoire de la beaute" pentru produsul Absolut Collagen. In 2010 Biocyte a primit acelasi premiu deosebit, pentru Keratine FORTE , unicul supliment alimentar cu keratina pura, existent in piata.
Majoritatea consumatorilor care au folosit aceste produse au devenit clienti fideli si s-au atasat de aceasta marca, pe care o considera foarte eficace.

Plafar Retail, dezvoltatorul retelei de magazine Plafar, detine in acest moment o retea de 21 de magazine, 10 in Bucuresti si 11 in alte orase din tara precum: Constanta, Targu Mures, Alba-Iulia, Pitesti, Bacau, Suceava, Iasi, Cluj. 18 dintre aceste magazine sunt in centre comerciale in locatii premium si doar 3 sunt stradale.

La finalul lunii iunie, urmeaza sa deschidem magazinul cu nr 22 pe Calea Mosilor nr 221 iar pana la finalul anului se preconizeaza alte 5 deschideri.

Investitia intr-un magazin Plafar, doar pentru constructie si mobilier este intre 80 000 si 100 000 de euro. Valoarea marfii la raft este de 100 000 de euro.

Intr-un magazin Plafar se regasesc in medie 7000 de produse active (articole la raft) si zeci de categorii de produse, printre care putem aminti de: suplimente alimentare, cosmetice, nutricosmetice, ceaiuri, produse alimentare bio si naturale, uleiuri esentiale, produse pentru sportivi, produse de aromaterapie, detergenti ecologici, carti de fitoterapie si sanatate, cd-uri cu muzica de relaxare

Numarul de furnizori: aproximativ 100 de furnizori.
Produse exclusive in magazinele Plafar: Bema Cosmetici (Cosmetice BIO), Goji PREMIUM (secretul tineretii tibetane), Pranarom (cosmetice BIO), Gold Nutrition (suplimente premium pentru sportivi), Promopharma (Florile lui Bach si suplimente alimentare pentru bunastare - echinacea, slabit, drenaj), BIOCYTE (nutricosmetica)

10/06/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii