Trimite unui prieten Printeaza pagina

Interventie chirurgicala live la Conferinta Nationala Anuala a Asociatiei Chirurgilor Plasticieni...

O alta fata a chirurgiei estetice: Dr.Per Heden (Suedia) - Interventie chirurgicala live la Conferinta Nationala Anuala a Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania.

Bustul reprezinta simbolul feminitatii si centrul preocuparilor femeii moderne. Pe langa beneficiile strict estetice, trebuie luat in calcul si aportul de ordin psihologic, emotional. Chirurgia estetica este, pentru unele persoane, mai mult decat o modalitate de perfectare a formelor naturale, este o redare a increderii de sine, o recuperare a vietii sociale. Dupa aceste lucruri tinde si o tanara de 19 ani, diagnosticata cu scolioza primara, boala care i-a cauzat o asimetrie pronuntata in zona bustului.

Dupa doua operatii dificile de scolioza, care au determinat un impact emotional urias si au marcat integrarea sociala a tinerei, diagnosticul medicilor plasticieni a fost fara echivoc: tanara are nevoie de implanturi mamare. Pentru ca acesta interventie sa fie un succes, este importanta utilizarea implanturilor de cea mai buna calitate. In acest context, Allergan, unul din cei mai importanti producatori din domeniul farmaceutic si al echipamentelor medicale, va sprijini operatia de corectare a asimetriei si de augmentare primara, prin oferirea materialelor necesare interventiei: implanturi anatomice cu gel siliconic din gama Natrelle.

Doi chirurgi plasticieni renumiti, dr. Per Heden, medic coordonator al AKADEMIKLINIKEN din Stockholm si invitat Allergan in cadrul Conferintei Nationale Anuale a Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania impreuna cu prof.univ.dr. Tiberiu Bratu, medic primar de chirurgie plastica din Timisoara vor realiza operatia. Interventia de corectare a asimetriei si augmentare primara va dura aproximativ 3 ore si va fi transmisa in direct in cadrul evenimentului medical de la Timisoara.

Demonstratia live a tehnicii de masurare a pacientei pentru augmentare primara, precum si intregul protocol operator va fi discutat de Dr. Per Heden, in data de 29 aprilie 2011, incepand cu ora 08.30. Medicii prezenti in cadrul conferintei vor putea observa si comenta impreuna cu dr. Per Heden pasii operatorii.

Medicii plasticieni isi vor putea da intalnire si la urmatorul eveniment dedicat chirurgiei estetice, Conferinta Nationala a Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania care va avea loc in perioada 5-8 octombrie, la Sinaia. Din dorinta de a oferi specialistilor plasticieni din Romania un suport stiintific avizat, Allergan va avea si de aceasta data un invitat special : dr. Herve Raspaldo, reputat chirurg estetician la Nisa.

Natrelle, marca Allergan, si-a construit in cadrul comunitatii medicale de chirurgie estetica pozitia de produs premium, fiind recunoscut de medicii plasticieni drept un produs de o calitate superioara, solicitat de multe ori chiar de persoanele care apeleaza la implanturi mamare. Colectia Natrelle cuprinde solutii pentru toate gusturile si asteptarile pacientelor si a chirurgilor plasticieni avand in momentul de fata 4 geluri de silicon disponibile: Responsive Gel, Soft Touch, Cohesive Gel, Firm Choesive Gel.

28/04/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii