Trimite unui prieten Printeaza pagina

Intalnire intre ministrul Sanatatii si Comisarul European pentru Sanatate

"Aveti sustinerea noastra deplina pentru continuarea reformelor pe care le-ati inceput in sistemul sanitar romanesc", a declarat astazi John DALLI, Comisar European pentru Sanatate intr-o intalnire cu ministrul Sanatatii, CSEKE Attila.

CSEKE Attila, ministrul Sanatatii si John DALLI, Comisar European pentru Sanatate au discutat in aceasta dupa-amiaza mai multe probleme de interes din domeniul sanitar, printre care importanta implementarii unui sistem informatic in sistemul sanitar romanesc care sa fie interconectat cu alte sisteme din tarile UE si asigurarea asistentei medicale transfrontaliere.

Cei doi oficiali si-au exprimat disponibilitatea continuarii si sustinerii unui dialog permanent si pentru realizarea unui schimb de informatii si date in ceea ce priveste domeniul sanitar.

Ministrul CSEKE Attila l-a informat pe Comisarul European despre stadiul procesului de descentralizare care este aproape de finalizare in Romania. De asemenea, oficialul roman si-a exprimat dorinta ca, in structura viitorului buget european, Ministerul Sanatatii sa poata accesa direct fonduri structurale in sectorul de sanatate.

26/06/2010 Ministerul sanatatii
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii