Trimite unui prieten Printeaza pagina

Implanturi de calitate de la Allergan - abordare individualizata pentru femei cu personalitate

Dupa ce au luat decizia de a-si face o interventie de marire a sanilor, majoritatea femeilor isi pun problema formei sau a dimensiunii implanturilor. Foarte putine dintre doritoare se gandesc insa la materialul din care este realizat implantul care urmeaza sa fie utilizat in cadrul interventiei si deci, la calitatea produsului. Exista o diversitate de forme si marimi, de geluri de umplere si de materiale de productie a implanturilor mamare. Insa, atentie, sunt doar cateva companii producatoare care sunt conforme cu standardele internationale.

Din dorinta de a veni in sprijinul clientelor sale, Allergan, unul dintre cei mai importanti producatori la nivel global, dispune de o gama extinsa de implanturi mamare, de toate formele si pentru toate gusturile.

Gama de implanturi CUI reprezinta optiunea clasica, atat in cazurile de marire a sanilor, cat si in cazurile de ridicare a sanilor cu ajutorul implantului. Produs dupa aceleasi standarde inalte ale companiei Allergan, gama CUI reprezinta o solutie foarte buna privind raportul calitate-pret, fiind un produs recomandat de catre specialistii in chirurgia sanului atunci cand pacienta dispune de un buget mai mic.

Implanturile CUI sunt disponibile atat in varianta standard rotunda, cat si in varianta anatomica , fiind prezentate pe piata in mai multe variante de diametru si marimi. Materialul de umplere disponibil este gel siliconic soft-touch si coeziv cu rol in sustinerea consistentei si formei sanului de-a lungul timpului. Invelisul implanturilor are o textura microcelulara cu rol in reducerea riscului de contractie capsulara.

Gama premium a producatorului Allergan este Natrelle. gama expert in implanturi mamare si se prezinta pe piata cu o multime de avantaje care pot satisface chiar si cele mai exigente solicitari. Gama Natrelle ofera peste 500 de optiuni de implanturi mamare, fiind disponibila cu 5 optiuni de proiectii (lungimea distantei de la nivelul pieptului tau pana la varful implantului mamar), 4 tipuri de gel siliconic si invelisul Biocell (studiile efectuate de-a lungul a 10 ani, demonstreaza rolul invelisului Biocell, in reducerea riscului de aparitie a complicatiilor in timp).

Mai mult, un alt avantaj suplimentar de care poti beneficia este faptul ca, daca alegi gama Natrelle, marca Allergan, poti sa te decizi mult mai usor asupra formei si marimii implantului cu ajutorul KITULUI DE PROBA NATRELLE , ce contine sizere externe si bustiere care imita la perfectie textura si forma unui san natural. Nu trebuie decat sa ceri specialistului tau in chirurgie plastica acest kit.

Indiferent de alegerea pe care ai face-o, Allergan iti ofera garantia satisfactiei. Atat implanturile din gama CUI, cat si cele din gama Natrelle sunt produse de cea mai buna calitate, disponibile in mai multe combinatii astfel incat sa satisfaca dorintele tuturor femeilor. Allergan stie ca fiecare femeie este diferita si fiecare dintre ele merita sa beneficieze de o abordare personalizata.

15/09/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii