Trimite unui prieten Printeaza pagina

IASGO 2011

In perioada 13-16 aprilie 2011, in incinta Hotelului Rin Grand Bucuresti, IASGO - Sectiunea Romana, Academia Oamenilor de Stiinta din Romania, Asociatia Romana de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatica si Transplant Hepatic (ARCHBTH), Societatea Romana de Radioterapie, Asociatia Romana pentru Chirurgie Endoscopica si alte Tehnici Interventionale (ARCE), Societatea Romana de Endoscopie Digestiva (SRED), Euro-Asian Liver Transplantation Society (EALTS), Institutul Clinic Fundeni si Fundatia "Dan Setlacec" organizeaza evenimentele IASGO 2011:

Al XII-lea Simpozion al Sectiunii Romane IASGO
Al V-lea Simpozion National al ARCHBPTH
Al II-lea Congres al EALTS

Temele care vor fi dezbatute in cadrul Simpozionului sunt:

  • Chirurgie hepato-bilio-pancreatica
  • Chirurgie oncologica
  • Transplant hepatic
  • Oncologie digestiva
  • Endoscopie

Manifestarea este creditata de catre Colegiul Medicilor Romania (CMR) cu 24 credite EMC, conform adresei nr. 1917/31.03.2011.

In cadrul IASGO 2011 vor avea loc si trei Cursuri postuniversitare, avand ca subiecte:
1. Endoscopia interventionala in afectiunile tubului digestiv, pancreasului si cailor biliare
2. Tratamentul multimodal al hepatocarcinomului
3. Tehnici chirurgicale minimal-invazive in patologia Colo-Rectala

Reuniunile Stiintifice vor fi insotite de o expozitie medicala specializata, unde vor fi expuse aparate, ustensile si tehnologii in domeniul chirurgiei, gastroenterologiei si oncologiei.

Pentru informatii suplimentare privind inregistrarea la acest eveniment, va invitam sa vizitati website-ul oficial al Simpozionului, www.iasgosimpozion.ro.

Management Simpozion: Ralcom Exhibitions srl
Telefoane: 021-210.58.14, 021-210.65.40
Fax: 021-212.27.02
Email: registration@iasgosimpozion.ro
Site web: www.iasgosimpozion.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii