Trimite unui prieten Printeaza pagina

FormareMedicala.ro obtine premiul de excelenta Medica Academica

Prestigiosul eveniment Gala Medica Academica - editia a 3-a, realizat sub auspiciile Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania si organizat de Tarus Media, a adus in atentia lumii medicale cele mai valoroase personalitati si proiecte din anul 2011. Proiectul de e-learning pentru medicii de familie FormareMedicala.ro a obtinut premiul de excelenta pentru Educatie Medicala Continua.

Premiul a fost inmanat D-nei Dr Rodica Tanasescu - Presedinte SNMF si D-nei Oana Bornaz - coordonator FormareMedicala.ro.

Dr. Rodica Tanasescu a dedicat acest premiu colegilor medici de familie : "Premiul ne onoreaza si subliniaza importanta platformelor moderne in educarea medicilor de familie, a dezvoltarii acestora si a efortului continuu de a isi trata cat mai bine pacientii. Cursurile gratuite oferite medicilor de familie pe FormareMedicala.ro au inregistrat un real succes, fapt recunoscut si de prestigiosul premiu oferit de Medica Academica. Vazand rezultatele, suntem incurajati sa oferim in continuare cursuri cat mai competitive, pentru a-i ajuta sa ofere servicii de inalta performanta pacientilor."

Oana Bornaz a multumit juriului si intregii echipe de proiect. "O echipa numeroasa, formata din peste 30 de medici, cadre universitare, si formatori cu experienta, specialisti in e-Learning si comunicare, profesionisti IT contribuie la acest proiect de Educatie Medicala in the cloud, accesibil gratuit pentru toti medicii de familie din tara."

Programul de Educatie Medicala Continua www.formaremedicala.ro este un proiect sub egida Societatii Nationale de Medicina a Familei lansat in Martie 2011, prin care medicii de familie isi cresc competentele profesionale in arii de patologie variate, si obtin puncte de Educatie Medicala Continua (EMC) prin cursurile creditate de catre Colegiul Medicilor din Romania.

Pentru a putea profesa, medicii de familie din Romania trebuie sa acumuleze minim 200 de puncte EMC in ultimii 5 ani din care minimum o treime din cursuri.

Despre FormareMedicala.ro:

FormareMedicala.ro este singurul portal din Romania dedicat in exclusivitate medicilor de familie, realizat sub egida Societatii Nationale de Medicina Familiei, care ofera cursuri interactive gratuite, principalele obiective ale portalului fiind sustinerea educatiei medicale continue si cresterea impactului medicului de familie in sistemul medical, spre beneficiul pacientilor. Mai multe detalii pe: http://www.formaremedicala.ro

Despre Societatea Nationala de Medicina Familiei:

Societatea Nationala de Medicina Familiei isi propune ca scop: dezvoltarea si afirmarea specialitatii de medicina familiei, reprezentarea, sustinerea si protejarea intereselor cu caracter profesional, stiintific, legislativ, juridic, si promovarea intereselor economice ale medicilor de familie. SNMF are filiale in toate judetele si peste 6000 de membri.

14/12/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii