Trimite unui prieten Printeaza pagina

Farmacisti asteptati la CJAS Timis

In urma afirmatiilor aparute in presa, referitoare la refuzul farmaciilor de a onora retete gratuite si compensate, ca urmare a nesemnarii contractului cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis, CJAS precizeaza ca in urma negocierilor avute cu reprezentantii farmacistilor s-a hotarat, de comun acord, clauzele contractului pe 2010.

165 de farmacii au avut dosarele de contractare complete si au indeplinit conditiile prevazute de legislatia in vigoare, fiind acceptate pentru a intra in relatie contractuala cu CJAS Timis.

Farmaciilor respective li s-a comunicat, in momentul expirarii actului aditional, ca indeplinesc conditiile prevazute de norme si pot onora retetele asiguratilor. Farmacistii sunt asteptati la sediul CJAS pentru semnarea noului contract pe 2010.

Speram ca farmaciile, vor asigura continuitatea onorarii retetelor asiguratilor ca si pana acum si nu vor pune in pericol sanatatea asiguratilor.

2010
Sursa: Televiziunea-medicala.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii