Trimite unui prieten Printeaza pagina

Explore Medicine TV la Rommedica 2011

Inovatie si calitate sunt atributele sub care s-a desfasurat cea de-a XXI a editie a expozitiei internationale specializata in sectorul medical - ROMMEDICA 2011.

Peste 60 de companii din 7 tari, producatoare si importatoare de echipamente medicale, si-au expus ultimele noutati in domeniu in cadrul targului, impreuna cu reprezentanti ai Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), ai Crucii Rosii, ai Editurii Universitare Carol Davila si altii.

Explore Medicine TV, cel mai complex portal de educatie medicala video din domeniu, partener media al expozitie ROMMEDICA 2011si a tuturor expozitiilor cu profil medical din acest an, organizate Romexpo, sustine si promoveaza efortul de a inova si a moderniza sistemul sanitar, propunand o platforma didactica online unica prin noutatea, calitatea, dar mai ales utilitatea suportului didactic video.

Standul Explore Medicine TV si prezentarea realizata in cadrul ROMMEDICA au atras numerosi vizitatori interesati de continutul stiintific Explore Medicine TV care vine in intampinarea nevoilor reale ale intregului corp medical implicat in procesul de educatie si acopera medicina umana, medicina veterinara, medicina dentara si farmacia.

De asemenea, lansarile de carte ale unor personalitati din lumea medicala romaneasca, organizate de EdituraUniversitara "Carol Davila" Bucuresti, au fost sustinute mediatic de www.exploremedicinetv.com.

Expozitia internationala ROMMEDICA 2011 s-a desfasurat in perioada 31 martie - 03 aprilie, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo Bucuresti.

06/04/2011 Sanatatea Media Group
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii