Trimite unui prieten Printeaza pagina

Esti un parinte responsabil? Participa la conferinta interactiva "Bebe Sanatos"!

Sanatatea Media Group organizeaza pe data de 3 iulie 2010, la Institutul National de Statistica din Bucuresti, incepand cu ora 10.00, cea de-a treia editie a Conferintei "Bebe Sanatos". "Bebe Sanatos" este un eveniment interactiv, locul de intalnire al unora dintre cei mai renumiti medici ginecologi, pediatri si nutritionisti din Romania cu parinti si viitori parinti dornici sa se informeze cu privire la cele mai bune metode de crestere si ingrijire a copiilor in primii 3 ani de viata.

Conferinta "Bebe Sanatos" reprezinta cea mai importanta si accesibila sursa de informare in domeniul cresterii si ingrijirii copilului. Evenimentul se adreseaza parintilor care nu au acces permanent la specialisti si vor sa cunoasca atat alternativele, cat si cele mai bune solutii pentru cresterea copiilor. In egala masura, "Bebe Sanatos" se adreseaza si viitorilor parinti care nu stiu cum sa abordeze postura de parinte, care isi doresc sa inteleaga nevoile copilului lor, sa invete sa comunice cu acesta, de la cele mai fragede varste.

Aceasta editie se va desfasura sub tematica "Rolul parintilor in fundamentarea unei vieti sanatoase a copilului" - o editie care isi propune sa ofere cele mai pertinente si eficiente solutii pentru problemele cu care se confrunta orice parinte in societatea actuala: alegerea celei mai bune metode de nastere (nasterea naturala sau nasterea prin cezariana), prevenirea si tratamentul eficient al bolilor copilului in primii ani de viata, riscurile fumatului asupra fatului, alimentatia echilibrata pentru cresterea sanatoasa a copilului.

In cadrul conferintei vor sustine prezentari si vor raspunde la intrebarile publicului unii dintre cei mai renumiti medici din Romania: prof. univ. dr. Gheorghe Peltecu, medic primar obstetrica-ginecologie, managerul Spitalului Clinic de Obstetrica si Ginecologie Filantropia din Bucuresti, prof. univ. dr. Dan Mircea Enescu, medic primar chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, managerul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti, dr. Tatiana Ciomartan, medic primar pediatrie, Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Prof. dr. Alfred Rusescu" din Bucuresti. Prezentarile speakerilor vor fi urmate de sesiuni de intrebari si raspunsuri din partea publicului.

Conferinta "Bebe Sanatos" este un concept inovator, fiind singurul eveniment de acest gen organizat in Romania: parintii si viitorii parinti pot interactiona si comunica direct cu medicii si specialistii invitati, pot pune intrebari si afla raspunsuri cu privire la metodele optime de crestere si ingrijire a copilului. In cadrul conferintei vor avea loc programe de divertisment pentru copii, cantece si dansuri, concursuri cu premii, tombole, surprize si multa distractie. Intrarea este libera!
Intr-o singura zi, intr-un singur loc, fara programare, fara sali de asteptare.

29/06/2010 Sanatatea Media Grup
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii