Trimite unui prieten Printeaza pagina

Doppelherz Aktiv Urocalm - impotriva infectiilor urinare

Doppelherz Aktiv Urocalm este un produs nou in farmacii care ajuta la imbunatatirea functionarii aparatului urinar si apararea impotriva infectiilor urinare.

Infectiile urinare sunt greu de ignorat, au nevoie de grija imediata si este bine sa urmam un tratament profilactic pentru a le preveni. Pe parcursul intregii vieti, una din doua femei sufera de cel putin o infectie urinara.

Doppelherz Aktiv aduce in farmacii Urocalm, produs ce contribuie la mentinerea functiilor excretorii ale rinichilor si are efect anti-oxidant.

Urocalm contine o doza concentrata de extract din Afin american, cu actiune de franare a inmultirii bacteriilor in caile urinare, precum si pulbere din radacina de Papadie, ambele avand ca efect fortificarea mecanismelor de aparare a cailor urinare impotriva infectiilor si imbunatatirea functionarii aparatului urinar.

Urocalm se gaseste in farmacii in cutii ce contin 30 tablete si se administreaza zilnic cate o tableta.
Pret recomandat: 31 lei.

07/12/2010 HNC - Healthcare Communication
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii