Trimite unui prieten Printeaza pagina

Deschiderea Muntenia Medical Hospital de Ziua Nationala a Inimii

In data de 4 mai 2011, Romania sarbatoreste Ziua Nationala a Inimii. In ultimii 50 de ani bolile cardiovasculare au fost responsabile pentru un numar foarte mare de decese anual, atat la nivel global cat si in Romania.

Anul acesta, 4 mai este mai mult decat Ziua Nationala a Inimii, este momentul in care se deschid portile primului spital privat regional din Pitesti, Muntenia Medical Hospital.

"Impreuna cu echipa Muntenia Medical Hospital vrem sa crestem ponderea activitatii profilactice fata de partea curativa. Costurile sociale ale profilaxiei sunt comparabil mai mici fata de interventia ulterioara", a declarat Presedinte C.A SAI MUNTENIA INVEST SA - Petre Pavel Szel.

Muntenia Medical Hospital este primul spital privat regional din Pitesti care ofera pacientilor servicii medicale integrate la nivel european, intr-o singura locatie si se numara printre putinele spitale din Romania ce dispun de un computer tomograf ce permite efectuare de examene rapide cu doze mici de iradire.

Departamentul de Radiologie Imagistica Medicala are in dotare cea mai noua si mai performanta aparatura din tara in acest moment si acopera intreaga gama de servicii medicale imagistice care se pot efectua, de la radiografii conventionale, ecografii 3D si 4D si pina la examene complexe de tip CT, RM, DEXA, etc.

Spitalul are peste 25 de specialitati, laborator de analize medicale si dispune de multiple facilitati de diagnostic si tratament pentru investigarea bolilor retinei si a glaucomului, prin tomografie in coerenta optica retiniana, angiofluorografie retiniana computerizata, campimetrie cu perimetru computerizat Humphrey.

Muntenia Medical Hospital ofera o gama variata de investigatii pentru stabilirea diagnosticului si a conduitei terapeutice ulterioare: colposcopii, fibroscopii, ecografii 4D (Morfologie fetala), ecografii transvaginale; tomografii computerizate cardiace, tratamente dermatologice cu Dermatolight 500 - 3 cu 3 module fototerapeutice indicat in tratamentul primar in psoriazis, neurodermita, vitiligo, acnee si multe altele.

Afectiunile ce necesita tratamente medicamentoase cu supraveghere medicala atenta cum ar fi chimioterapia bolnavilor oncologici, tratamentele cu imunosupresoare pentru afectiunile reumatismale, sau monitorizarea bolnavului diabetic vor putea fi tratate in regim de spitalizare de zi.

Chirurgia de zi va completa activitatea medicala prin metode de diagnostic si tratament bazate pe tehnici de laser cu bioxid de carbon cu aplicatii vaste in sfera medicala.

Pentru a oferi servicii medicale integrate, Muntenia Medical Hospital dispune si de un laborator performant pentru analize medicale acreditat RENAR, dotat cu tehnica de ultima generatie si o capacitate mare de prelucrare a probelor.

Spitalizarea continua in Muntenia Medical Hospital va dispune de doua sali de operatie modern utilate in care se vor efectua interventii chirurgicale, inclusiv chirurgie laparoscopica pentru cazurile programabile.

Pentru o monitorizare medicala atenta si un confort sporit, cele 16 rezerve de cate 2 paturi in care pacientul are la dispozitie toate dotarile necesare, este o confirmare a faptului ca pacientul este prioritatea majora al echipei medicale Muntenia Medical Hospital.
Proiectul Muntenia Medical Hospital este un pas facut de catre SIF MUNTENIA spre profesionalizarea sistemului medical romanesc.

Prin intermediul acestui proiect se doreste ca pacientii din Romania sa poata beneficia de servicii medicale integrate la standarde europene. Cu o investitie de peste 12 mil. EURO in proiectul Muntenia Medical Hospital, SIF MUNTENIA isi propune ca pe viitor sa continue acest proiect medical si sa isi aduca aportul pentru dezvoltarea serviciilor medicale private integrate atat ca proiect regional, cat si ca linie de business in cadrul strategiei de investitii.

05/05/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii