Trimite unui prieten Printeaza pagina

DentActiv ofera servicii stomatologice de top in Judetul Prahova

Recent, a avut loc inagurarea centrului DentActiv, un eveniment important pentru intreaga piata de servicii stomatologice din judetul Prahova si din zonele invecinate.

DentActiv ofera servicii in premiera pentru locuitorii Judetului Prahova: terapie si chirurgie laser, piezochirurgie dar si servicii de urgenta 24/7.

Investitia necesara deschiderii centrului s-a ridicat la aproape 500000 Euro, in care este este inclusa aparatura de ultima generatie (Kavo Germania) dar si infrastructura pentru modernizarea centrului. Proiectul este dezvoltat pe o suprafata de aproximativ 300mp, cuprizand 2 unituri dentare dar si un cabinet de radiologie dotat cu aparatura digitala, ce ofera o doza minima de radiatie pentru pacienti. Echipa medicala este una de exceptie, formata din medici cu inalta pregatire profesionala din Judetul Prahova dar si din Bucuresti.

DentActiv ofera o gama larga de servicii medicale: terapie si chirurgie laser, protetica, implantologie dentara, ortodontie, estetica si profilaxie, endodontie, pedodontie, chirurgie dento-alveolara si imagistica dentara. Centrul ofera inca de la lansare servicii de implantologie de o calitate deosebita (inclusiv protetica) mergand pana la garantia pe viata a lucrarii. Ca si noutate, DentActiv ofera servicii stomatologice gratuite sau la preturi de productie pentru 1200 de angajati ai companiei Confind, servicii ce vor fi intregrate intr-un card de sanatate.

DentActiv este brandul pe partea de stomatologie a Centrului Medical SanConfid, centru ce face parte din grupul Confind Campina.

Acest proiect indraznet este viziunea de cativa ani a fondatorului, presedintele CA Confind, Ioan Simion : "Compania pe care o conduc reprezinta pentru mine marea familie pentru care muncesc 12-14 ore pe zi , pe care o indrum pe calea corecta, careia ii cer multe, dar ma straduiesc sa-i recunosc meritele. Fara cei 1200 de salariati, eu nu valorez nimic!. Acesta este si motivul pentru care doresc sa le ofer angajatilor si locuitorilor din Campina servicii stomatologice de top la preturi accesibile."

27/08/2011
Sursa: www.televiziunea-medicala.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii