Trimite unui prieten Printeaza pagina

Criza de retete, depasita

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis a vandut de la inceputului anului pana in prezent 6875 de topuri de retete, cu 400 de topuri mai mult decat in aceiasi perioada a anului trecut.

De asemenea, de la inceputul acestui an au fost vandute 3517 topuri de bilete de trimitere.

Datorita numarului mare de prescriptii medicale din ultimul timp, CJAS Timis a solicitat Imprimeriei Nationale alocarea unui numar mai mare de formulare, atat pentru retetele medicale cat si pentru biletele de trimitere.

Astfel, au fost comandate, la Imprimeria Nationala, singura care tipareste aceste formulare cu regim special, 8500 de topuri de retete si s-au primit 2000, s-au comandat si 2300 de bilete de trimitere si s-au primit 1200 de topuri.

Desi s-au primit mai putine formulare decat cele solicitate, CJAS Timis ii asigura pe medici de continuitatea achizitionarii de formulare, atat pentru retete cat si pentru biletele de trimitere.

Un top de retete medicale contine 50 de retete si costa 8,33 lei, iar un top de bilete de trimitere contine tot 50 de bucati si costa 8,31 lei.

24/03/2010
Sursa: Televiziune-medicala.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii