Trimite unui prieten Printeaza pagina

Congresul International pentru Studenti si Tineri Medici - "CONGRESSIS 2011 Iasi"

Aceasta manifestare se anunta a fi, la cea de-a 8a editie a sa, un eveniment de o deosebita amploare si calitate. Au fost acceptati 700 de participanti din cei peste 850 inscrisi, dintre care peste 250 din afara Iasului si peste 50 din afara Romaniei, din tari ca Noua Zeelanda, Germania, India, Zimbabwe, Gambia, Ukraina, Indonezia, Franta si Canada.

Congresul ofera posibilitatea participarii la 27 de workshopuri si conferinte, sustinute de catre medici si cadre didactice de top din sistemul universitar romanesc. In plus, 144 de lucrari vor fi prezentate de catre studenti si tineri medici in cadrul a 4 sectiuni: Stiinte Fundamentale, Medicina Interna, Chirurgie si Bioetica. Studentii medicinisti se vor putea cunoaste si vor petrece impreuna momente de neuitat la petrecerile tematice din fiecare seara din Dublin Pub, Club Verve si Clubul Bursei.

La editia de anul acesta a CONGRESSIS, suntem onorati de prezenta unui invitat special, dr. Simon Kayemba-Kay's, Spitalul Clinic Universitar din Lausanne, Departamentul de Pediatrie si Chirurgie Pediatrica, Elvetia, care va sustine o conferinta despre implicatiile fumatului in timpul sarcinii.

O alta conferinta deosebit de interesanta, avand ca teme "Managementului Urgentelor Cardiovasculare Neonatale" si "Terapia Interventionala in Patologia Cardiaca Congenitala" va fi sustinuta de catre doi medici renumiti ai Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures: conf. dr. Horatiu Suciu, sef sectie la Clinica de Chirurgie Cardiaca II si sef de lucrari dr. Anca Sglimbea.

Ceremonia de deschidere a congresului va avea loc joi, 14 aprilie, la ora 19:00, in sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor Iasi, evenimentul desfasurandu-se pana duminica, 17 aprilie. Pentru mai multe detalii - www.congressis.ro.

05/04/2011 Societatea Studentilor Medicinisti Iasi
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii