Trimite unui prieten Printeaza pagina

Conferinta Hofigal pe tema cresterii imunitatii la Scoala Carol Davila

"Cresterea imunitatii cu ajutorul produselor naturale" a constituit tema conferintei de astazi, miecuri 16 Februarie, organizate de Scoala Sanitara Postliceala "Carol Davila" in colaborare cu Compania "Hofigal". Evenimentul desfasurat in Sala de festivitati a Scolii "Carol Davila" deschide seria de 11 conferinte ce vor fi sustinute anul acesta de specialisti din cadrul Companiei "Hofigal" in fata elevilor celor doua sectii Asistent Medical de Farmacie si Asistent Medical Generalist.

"Parteneriatul incheiat anul trecut, pe 15 Decembrie, intre institutiile noastre prevede desfasurarea unor intalniri lunare sau bilunare, prin care vom incerca sa aducem in atentia cursantilor acestei scoli si a cadrelor didactice informatii referitoare la diverse problematici privind produsele homeopate, gemoderivate si fitoterapice galenice produse de Compania "Hofigal".

In paralel, avem posibilitatea sa le oferim cursantilor de la sectia AMF posibilitatea de a vizita laboratoarele companiei noastre si a cunoaste fluxurile de productie, pentru a-si putea face o idee asupra ceea ce insemana o companie romaneasca care are toate certificarile de calitate obtinute cu ajutorul companiei germane TUV si certificatul de agricultura ecologica pe care l-am obtinut anul trecut, in ceea ce priveste portofoliul ceaiurilor ecologice", ne-a declarat doamna Dr. Chim. Anca Daniela Raiciu, Director de Marketing al Companiei "Hofigal" si Vicepresedinte al Romanian Chemists Cosmetology.

Tematica conferintei de asazi s-a referit la o schema fitoterapeutica cu produse care sa ajute sa creasca imunitatea organismului, valabila mai ales pentru persoanele sanatoase.
Cauzele slabirii sistemului imunitar ce conduc la o protectie scazuta in fata diferitelor boli, sunt stresul cronic, stilul de viata dezordonat, sedentarismul, obiceiurile alimentare gresite, fumatul, lipsa cronica a somnului precum si alte situatii particulare de viata, precum batranetea sau copilaria, sarcina la femei, infectia cu HIV sau modificarile patologice ale mucoasei colonului etc.

Intre metodele naturale de crestere a imunitatii se numara consumul de alimente bogate in vitamine C, E, A, ulei de peste, carne alba si cat mai multe lactate integrale, precum si alimente cu efect antiviral precum usturoiul, gingerul, ginseng, hrean, laptisor de matca etc.
Produsele prezentate de compania "HOFIGAL" sunt suplimente alimentare care completeaza medicatia alopata, la recomandarea medicului apifitoterapeut, obtinandu-se asa-numita medicina integrata. Astfel Spirulina cu extract total de catina, Coenzima Q10, Uleiul de catina, Echinacea, FlaviVit C, Catinofort, Hof.Imun, Polivitamine naturale cu Ca si Mg, Muguri de coacaz negru, Mladite de maces si Muguri de Brad alb, toate sunt suplimente nutritive pe baza de subsante active din plante cu proprietati vitaminizante, cu rol de remineralizare a organismului, de prevenire a bolilor si a procesului de imbatranire.

Programul de Conferinte Hofigal la Scoala "Carol Davila" in 2011:

16 FEBRUARIE - Cresterea imunitatii cu ajutorul produselor naturale
1 MARTIE - Martisor medical
23 MARTIE - Detoxifierea organismului
7 APRILIE - Ateliere tematice
20 APRILIE - Sanatatea Tineretului
18 MAI - Organisme Modificate Genetic si efectelel lor toxice
1 IUNIE - Produse fitoterapeutice folosite pentru afectiunile gastrice
8 IUNIE - Ingrijirea naturala a pielii
21 SEPTEMBRIE - Virozele respiratorii si produsele naturale
19 OCTOMBRIE - Protectia hepatica cu ajutorul produselor naturale
16 NOIEMBRIE - Afectiuni Cardiovasculare si ameliorarea acestora
14 DECEMBRIE - Gemoterapia, stiinta secolului

Ramona Gutu
Coordonator PR
Redactor Sef Revista Educatie pentru Sanatate
mail: ramona.gutu@fundatiamincu.ro
tel: 0763.619.311

16/02/2011


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii