Trimite unui prieten Printeaza pagina

Centrofarm anunta cele mai mari reduceri la retetele compensate

In perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2011, Centrofarm ofera o reducere de 15% la partea necompensata a oricarei retete primite in farmacii. Campania se desfasoara in toate farmaciile Centrofarm din Bucuresti si din tara.

"Extindem campania de reduceri pentru pensionari la nivelul intregii populatii, indiferent de varsta sau categorie sociala, cu un discount suplimentar, de la 10% la 15%. Discountul se ofera la partea necompensata a oricarei retete si, in prezent, este cel mai mare discount de pe piata. Acest demers se inscrie in filosofia de business a companiei, ce presupune o permanenta preocupare vizavi de nevoile consumatorilor nostri", a declarat Dorin Catana, Director General Centrofarm.

Initiativa este sustinuta de Maestrul Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiti actori din tara noastra, alaturi de care Centrofarm a dezvoltat recent o alta campanie "Si eu voi fi pensionar", ce s-a bucurat de un impact semnificativ in randul consumatorilor. Acest rezultat a contribuit la decizia demararii unui proiect mai amplu, adresat tuturor romanilor.

19/10/2011


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii