Trimite unui prieten Printeaza pagina

Campania de Responsabilitate Sociala: "Ajutorul tau poate schimba vieti!"

Asociatia Info-Sanatate, prin intermediul Retelei Info-Sanatate distribuie gratuit, si in acest an, flyere care au ca mesaj "doneaza 2%".

Asociatia Info-Sanatate, prin intermediul Retelei Info-Sanatate, va derula Proiectul de Responsabilitate Sociala: "Ajutorul tau poate schimba vieti!", o continuare a proiectului de responsabilitate sociala desfasurat anul trecut. Proiectul consta in distributia gratuita de flyere care au ca mesaj "doneaza 2%", realizate de ONG-urile care activeaza in domeniul social/sanatate.

"Campania derulata anul trecut a avut un succes enorm. Am distribuit gratuit peste 200.000 de fluturasi veniti de la ONG-uri. Aceasta nevoie ne-a determinat sa realizam si in 2011 sustinerea ONG-urilor prin distributia gratuita de fluturasi", declara psihoterapeut Gina Gheoca, coordonator al proiectului campaniei.

Asociatia Info-Sanatate cu sprijinul Retelei Info-Sanatate va ofera posibilitatea de a distribui gratuit flyere, in cadrul punctelor de informare Info-Sanatate amplasate in salile de asteptare din peste 400 de spitale si clinici din 100 de orase ale tarii.

Din Retea fac parte toate spitalele judetene si orasenesti importante, precum si clinici private gen Medicover, Romar, Synevo, MedAs, ProVita, ProMedical, Munposan, Medcenter s.a.

Costurile pentru această campanie sunt suportate in intregime de către Reţeaua Info-Sanatate, fără ca aceasta să aibă avantaje materiale sau alt tip de beneficii.

Prin aceasta actiune Asociatia Info-Sanatate cu sprijinul Retelei Info-Sanatate speră să sensibilizeze populatia dar, mai ales, jucătorii sociali care pot ajuta ONG-urile fara a astepta ceva in schimb.

Despre Reteaua Info-Sanatate

Reţeaua Info-Sanatate este un proiect realizat de Asociatia Info-Sanatate si dezvoltat in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, Colegiul Medicilor din Romania, Societatea Nationala de Medicina Familiei si Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti.

Reteaua Info-Sanatate este lider de piata la comunicarea in spitale si clinici medicale private. In prezent, Reteaua este activa in peste 450 de spitale si clinici private, din 100 de orase din Romania, cu Puncte de informare, Indoor TV si Panouri de afisaj amplasate in salile de asteptare ale spitalelor si clinicilor. Traficul lunar prin locatiile Info-Sanatate este de peste 2.000.000 de persoane lunar.

Serviciile si produsele oferite de Reteaua Info-Sanatate sunt dedicate atat publicului larg, cat si comunitatii medicale din Romania: Publicatii destinate comunitatii medicale (Ziarul Info-Sanatate pentru medici, Ziarul Medicina de Familie), Indoor Advertising - Panouri de afisaj si Indoor TV, Direct Marketing Medical, Flyer Distribution, www.Info-Sanatate.ro, Revista Scientific American Mind - Psihologia Azi, Certificare ISO si HACCP pentru spitale si clinici medicale.

Conditii realizare fluturasi:
- sa nu existe sigle ale firmelor terti din orice domeniu, de la aceasta facand exceptie: institutii media, institutii guvernamentale, institutii non-profit;
- sa nu aduca atingere imaginii unor terti prin text, imagine sau alte elemente grafice;
- sa nu exista date de contact ale medicilor, clinicilor private sau ale serviciilor cu plata;
- sa nu se faca referire la medicamente cu prescriptie sau fara prescriptie medicala (RX/OTC);
- sa nu cuprinda servicii contracost
- sa faca referire la procentul de 2% care pot fi redirectionati.

Detalii tehnice fluturasi:
- format: maxim A5
- ambalati in pachete de maxim 2.000- 3.000 exemplare/pachet
- pe fiecare colet/pachet sa scrie numarul de fluturasi si "2%"

Adresa depozit distributie:
Chitila Logistics Park
Str. Rudeni, Sat Rudeni
Chitila, jud. Ilfov

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la coodonatele de mai jos:

Asociatia Info-Sanatate
Coordonator Campanie
Psihoterapeut Gina Gheoca
E-mail: gina@info-sanatate.ro
Tel/Fax: 021-668.51.12
Mobil: 0722.661.342

18/02/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii