Trimite unui prieten Printeaza pagina

Campania Colesterol marit? Redu-l in mod natural! continua in Farmaciile Dona!

Campania "Colesterol marit? Redu-l in mod natural!" initiata de Dobrogea Grup continua si in luna noiembrie cu o serie de actiuni de testare gratuita a colesterolului in Constanta si Bucuresti.

Actiunile de masurare a colesterolului se vor desfasura joi si vineri, 11 si 12 noiembrie.

In Constanta, pentru ziua de joi, masuratorile se vor face in Farmacia Dona de pe BD. Tomis, nr.137, iar vineri in Farmacia Dona de pe BD. Aurel Vlaicu, nr.95. La Constanta. Actiunea incepe la ora 11.

In Bucuresti, gazdele vor fi: joi, Farmacia Dona din Bd, Ghe Sincai, nr.2, intre orele 16.00-20.00, iar vineri, Farmacia Dona, Calea Crangasi, nr.27, intre orele 15-20.

Colesterolul marit este unul din principalii factori de risc ce cauzeaza aparitia bolilor cardiovasculare si reprezinta o problema de sanatate publica in Romania. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, in Romania rata mortalitatii din cauza afectiunilor cardiovasculare este de 61% din numarul total de decese, fata de 37% in UE si 53% in statele care au aderat recent in UE. In acest sens, Dobrogea Grup, prin grija permanenta fata de consumatorii sai a lansat Dobrogea-Benecol, prima paine de secara din Romania cu esteri de stanoli din plante, ingrediente active cu efect dovedit clinic in reducerea colesterolului.

Actiunea "Masoara-ti colesterolul gratuit" face parte din campania de informare asupra riscurilor colesterolului "COLESTEROL MARIT? REDU-L IN MOD NATURAL!", sustinuta de Dobrogea-Benecol. Incidenta crescuta a bolilor cardiovasculare in Romania a stat la baza initiativei Dobrogea Grup pentru dezvoltarea acestei campanii de testare gratuita a colesterolului. Acest tip de actiuni se vor desfasura lunar, pe o perioada de un an de zile, in supermarketuri, farmacii si parcuri, in marile orase ale tarii.

12/11/2010
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii