Trimite unui prieten Printeaza pagina

Campania "Am Hemofilie! Am nevoie de tratament!"

Untitled Document

Reteaua Info-Sanatate, alaturi de Asociatia Nationala a Hemofilicilor din Romania, Baxter si Farmaceutica Remedia lanseaza campania "Am Hemofilie! Am nevoie de tratament!"

Campania se va desfasura pe tot parcursul anului 2011, in institutii medicale, spitale si clinici private partenere Retelei Info-Sanatate.

"Speram ca aceasta campanie sa sensibilizeze populatia la problematica lipsei de sange. Este un privilegiu sa putem participa la salvarea unor vieti omenesti. Avem alaturi Asociatia Nationala a Hemofilicilor din Romania, oameni cu o mare experienta in domeniu, oameni de la care putem invata cu totii ca orice efort, oricat de mic sau de mare este el, merita facut pentru a-ti ajuta aproapele", declara psihoterapeut Gina Gheoca, Equity Partner Reteaua Info-Sanatate.

"Compania Baxter impreuna cu distribuitorul Farmaceutica Remedia sprijina ca de fiecare data bolnavii de hemofilie si sustin strangerea de fonduri si cresterea gradului de informare a populatiei despre aceasta patologie. Un pacient cu hemofilie tratat corect este un om perfect normal! Sa-i sprijinim impreuna pentru a avea o sansa egala!" a declarat Corneliu Poll, Field Force Manager Baxter.

"Fiecare bolnav duce zilnic o lupta pentru viata. Hemofilicii insa nu sunt singuri. Asociatia Nationala a Hemofilicilor din Romania ii ajuta si duce in numele lor batalii cu sistemul pentru a convinge factorii de decizie ca este vital sa asigure bugetarea corecta a tratamentului hemofiliei. ANHR lupta pentru a initia schimbari care sa duca la imbunatatirea vietii personale sau profesionale a acestora. Scopul este ca bolnavul de hemofilie sa ajunga la un echilibru intre viata si controlul optim al bolii sale. De aceea, orice ajutor din partea dumneavoastra este binevenit. Numai impreuna vom reusi!", adauga Nicolae Oniga, presedinte Asociatia Nationala a Hemofilicilor din Romania, ANHR.

Despre Reteaua Info-Sanatate

Reteaua Info-Sanatate este un proiect realizat de Asociatia Info-Sanatate si dezvoltat in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, Colegiul Medicilor din Romania, Societatea Nationala de Medicina Familiei si Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti.

Reteaua Info-Sanatate este lider de piata la comunicarea in spitale si clinici medicale private. In prezent, Reteaua este activa in peste 450 de spitale si clinici private, din 100 de orase din Romania, cu Puncte de informare, Indoor TV si Panouri de afisaj amplasate in salile de asteptare ale spitalelor si clinicilor. Traficul lunar prin locatiile Info-Sanatate este de peste 2.000.000 de persoane lunar.

Serviciile si produsele oferite de Reteaua Info-Sanatate sunt dedicate atat publicului larg, cat si comunitatii medicale din Romania: Publicatii destinate comunitatii medicale (Ziarul Info-Sanatate pentru medici, Ziarul Medicina de Familie), Indoor Advertising - Panouri de afisaj, Direct Marketing Medical, Flyer Distribution, www.Info-Sanatate.ro, Revista Scientific American Mind - Psihologia Azi, Certificare ISO si HACCP pentru spitale si clinici medicale.

13/04/2011
Sursa: Stirimedicale.ro


Sfaturi sanatoase

Evita deshidratarea

Nu trebuie sa astepti pana ti se face sete pentru a te hidrata. Solutia cea mai potrivita este sa bei apa pe tot parcursul zilei pentru a preveni deshidratarea.

vezi urmatorul sfat!

Toate informatiile oferite de site-ul nostru sunt strict orientative. Pentru un diagnostic sigur si un tratament adecvat adresati-va medicului specialist!© 2010 Sfat Medical. Termeni si conditii